Pixar laver dinosaurus-film

Rygter
Der er dukket et videoklip op på nettet der efter sigende afslører, at en af Pixar's fremtidige projekter bliver en film om dinoer.
Der er dukket et videoklip op på nettet der efter sigende afslører, at en af Pixar's fremtidige projekter bliver en film om dinoer.
Pixar har lagt en video på nettet, hvor de giver seerne et indblik i skabelsen af deres seneste film 'Up'. Men en årvågen amerikaner bemærkede i et kort klip cirka fire minutter inde i videoen, at baggrunden afslørede en overraskende hemmelighed:Billedet ovenover viser figur-skulptøren Greg Dykstra i færd med at modellere en ung Carl Frederiksen fra 'Up'. På væggen bag ham ses en række billeder af nogle figurer der aldrig er set i en Pixar-film før. Der ses både et par fotos af nogle karakter-modeller samt en skitse af en dinosaurus.
En forfatter der arbejder freelance for Pixar-studierne, Davis A. Price, har fortalt at en gruppe højtstående Pixar-medarbejdere for et par måneder siden tog på en research-rejse til South Dakota, hvor de blandt andet kiggede på en lang række fossiler fra bl.a. kridt- og juratiden. På denne rejse var også Dykstra fra billedet ovenfor.
Alt tyder på, at der kunne være en dino-film på vej fra Pixar Animation Studios. Enten en fuldlængdefilm eller måske mere sandsynligt en kortfilm, da Greg Dykstra aldrig har instrueret før.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny UPisode online

Pixar har netop lagt deres anden såkaldte 'UPisode' på nettet som opvarmning til filmen 'Up'. Denne gang hedder klippet 'First Aid', hvor Russell skal yde førstehjælp midt i den sydamerikanske jungle.

Ny lang trailer for 'Up'

I dag kom den første lange trailer til Pixar's kommende film 'Up', og den er fyldt med scener og klip der aldrig er set før.

Tre nye plakater for 'Up'

Disney's næste animationsfilm tegner til at blive et stort hit, hvis man skal tro de folk der har fået lov til at se 45 minutter af filmen 'Up'. I dag blev tre nye plakater offentliggjort.

Nye scener fra Up

Med under et halvt år til premieren på Pixar's næste film, Up, dukker der løbende flere og flere klip fra filmen op på nettet. Her kan du se et par af de seneste.

Hemmelige hints i Up-trailer

Pixar fortsætter deres tradition med at plante små dedikationer og henvisninger i deres film og trailers. Den nyeste forsmag på filmen Up indeholder i hvert fald op til flere små interne hints.

Ny trailer for Pixar's Up

De første scener fra Pixar's 10. animerede film har fundet vej ud på nettet. Se traileren her.