Disney laver tegnefilm over H.C. Andersen-eventyr

Rygter
Der er blevet fundet flere oplysninger, der tyder på at Disney muligvis vil lave en tegnefilm baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'.
Der er blevet fundet flere oplysninger, der tyder på at Disney muligvis vil lave en tegnefilm baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'.
 
På hjemmesiden 'alwaysanimated.blogspot.com' er der blevet afsløret nogle tegninger lavet af Harald Siepermann. Tegningerne blev lavet i anledning af, at der skulle findes et udseende til titelfiguren i tegnefilmen 'The Snow Queen' (på dansk 'Snedronningen').
Nedenunder ses en af de tegninger Siepermann lavede.
 
<div><img src='/images/blank.gif'/>
 
I 2002 blev projektet droppet, da Disney ikke længere ville lave tegnefilm baseret på klassiske eventyr. Men nu er der begyndte at komme snak på diverse forumsider om, at Walt Disney Animation Studios muligvis genopliver projektet.
 
Hvis filmen endelig bliver lavet, skulle den have Kirk Wise og Gary Trousdale, der arbejde sammen på 'Skønheden og Udyret' og 'Klokkeren fra Notre Dame', som instruktører. Og komponist Alan Menken vil stå for musikken, mens Glenn Slater skal lave sangtekster. Oven i dette vil filmen, hvis den bliver til noget, muligvis blive lavet i håndtegnet animation.
 
Om alt dette passer, vides endnu ikke. Men hvis 'Snedronningen' bliver sendt i biograferne af Disney, skulle det gerne ske omkring 2012/2013.

Kilder: Wikipedia, alwaysanimated.blogspot.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

De første reaktioner på 'Vaiana'

Disneys 'Vaiana' rammer de amerikanske biografer om under to uger, og de første anmeldelser af filmen er allerede klar.

Lidt nyt om 'Moana'

Et af Walt Disney Animation Studios' næste projekter, er en film med titlen 'Moana'. Ganske vist er der lang tid til, at filmen får premiere, men allerede nu er en række oplysninger kommet frem.

Kristen Bell i 'Frozen'

Der har i et stykke tid været stille omkring Disney's 'Frozen'. Men nu er den allerførste skuespiller til filmen fundet, og oven i dette er der også blevet fundet navne på nogle af de folk, som skal arbejde bag kameraet.

Disney tør Snedronningen op

Disney har prøvet i mere end 80 år at lave 'Snedronningen' om til en film, desværre uden held. Men nu lader det til, at det endelig er lykkedes.

Brave får ny instruktør?

Brenda Chapmans instruering af 'Brave' ville gøre, at hun blev den første kvindelige instruktør hos Pixar. Men nu forlyder det, at 'Brave' får en mandlig instruktør.

Disney laver 'Snedronningen' på tegnefilm

H.C. Andersens elskede historie om Snedronningen skal nu animeres på den traditionelle håndtegnede facon af Walt Disney Animation Studios. Det betyder at et andet længe ventet Disney-filmprojekt bliver udskudt.