Glemte Disney-serier uden censur i Anders And Ekstra

Nyheder
I gamle dage var der ikke censur på tegneserier og figurerne kunne ofte foretage sig ting, som ville være umulige idag. selv Mickey Mouse, Fedtmule & Anders And, og nu har Egmont fundet nogen af dem frem fra gemmerne, og de fleste har ikke tidligere udgivet herhjemme.
I gamle dage var der ikke censur på tegneserier og figurerne kunne ofte foretage sig ting, som ville være umulige idag. selv Mickey Mouse, Fedtmule & Anders And, og nu har Egmont fundet nogen af dem frem fra gemmerne, og de fleste har ikke tidligere udgivet herhjemme.
 
 
 
Nu har folkene på Egmont nu fundet en hel række af de serier frem, som vi ikke får at se i Anders And & Co., men som alligevel er både morsomme og provokerende. Anders And drukner Fedtmule og gasser en flok høns til døde, Mickey Mouse forsøger selvmord og Fedtmule skærer halsen over på en barberkunde (Klavs Krikke) samt den lidt makaber historie om hvorfor Mickey kun har 2 nevøer. Stærke sager, men allesammen med i nr. 13 af Anders And Ekstra.

Serierne er både fra 1930'erne, da Mickey var stjernen og ikke lagde fingrene imellem (han havner bl.a. i fængsel og dræber adskillige andre dyr) - og fra 1940'erne, hvor Anders And var blevet stjerne og bl.a. eksperimenterede med at konstruere hjemmelavede atombomber i en historie af mesteren fra 1947.
 
 
Bladet er på gaden fra idag.
 
Dette er helt klar et rigtig godt tiltag, og jeg er sikker på at dette vil glæde rigtig mange læsere, og at det bliver en succes, og forhåblig komme der flere af den slags striber i Anders And Ekstra fremover.
Dog ser det pt. ikke sådan ud, da Egmont har valgt at det nye blad Anders And Junior skal dele plads med Anders And Ekstra, sådan at der kommer 6 nummer af hver om året (6 opgavehæfter & 6 Don Rosa historier er planlagt i 2010)
 
Første nummer af Anders And Junior udkommer 25. Januar og næste nummer af Anders And Ekstra er ude den 22. februar.
 
    
 
 
Hva mener du og disse glemte serier i Anders And Ekstra, og er der nogen du gerne vil læse, deltag i debatten her: http://www.disneyonline.dk/forum/?thread=161
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Gæstestjerner kan ikke redde Anders And

I det nyeste nummer af Anders And & Co florerer mobningen frit i Rip Rap og Rups klasse. Historien er et forsøg på at give bladet en mere social ansvarlig profil. Tidligere har man forsøgt sig med fiktive gæstestjerner i bladet for at løfte salget.

Endelig skal Anders And og Andersine giftes

De har kærestet siden 1940, men på torsdag finder Anders ringen frem og frier til Andersine.

Anders And-forfatter: Når vi mister respekten for figurerne, er det slut

Maya Åstrup har skrevet bryllupsplaner ind i Anders' liv, og det er helt okay, mener hun. Så længe det går galt.

Anders Lund Madsen skriver historie til Anders And-blad

Talkshowværten Anders Lund Madsen har fået lov til at forfatte en historie til en kommende udgivelse af Anders And & Co.

Olsen Banden skal skaffe Andeby læsere

Anders And's besøg i Danmark, hvor han møder kendte danskere som Sidney Lee og Lars Løkke Rasmussen, har gjort 'Anders And & Co.'-bladet populært igen. Nu skal Anders And møde ingen ringere end Olsen Banden.

Anders And bliver revet væk

Flere kiosker melder om udsolgt af det nyeste Anders And-blad, hvor Anders besøger Danmark og bl.a. møder Sidney Lee og Lars Løkke Rasmussen.