Europa bliver snydt for Michael Jackson-forlystelse

Nyheder
3D-filmen 'Captain EO' fra 1986 får snart repremiere i de amerikanske Disney-parker. Men forlystelsen med The King of Pop i hovedrollen vil ikke blive tilbudt gæster på den anden side af atlanten i Disneyland i Paris.
3D-filmen 'Captain EO' fra 1986 får snart repremiere i de amerikanske Disney-parker. Men forlystelsen med The King of Pop i hovedrollen vil ikke blive tilbudt gæster på den anden side af atlanten i Disneyland i Paris.

Kortfilmen 'Captain EO' blev produceret specielt til Disney's forlystelses-
parker. Michael Jackson skrev selv sangene.

Selvom Disney i USA satser stort på en genoplivning af den 24 år gamle Michael Jackson-film, har søsterparken i Frankrig, Disneyland Paris, valgt at takke nej til 'Captain EO'. Filmen, der blev instrueret af 'Godfather'-bagmanden, Francis Ford Coppola i samarbejde med George Lucas ('Star Wars'), er i Disney-koncernens øjne en sand gulvkalv set i lyset af, at Jackson-dokumentaren 'This Is It' har tjent knap halvanden mia. kr. i biograferne. Men trods den åbenlyse anledning til at vise filmen på det store lærred igen, har ledelsen i Disneyland Paris valgt at fortsætte med den nuværende 3D 'Honey, I Shrunk The Audience' i stedet for.


Så nu må turen gå til Amerika, hvis man vil opleve den 17 minutter lange Michael Jackson-film. Eller se den i 2D her:
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Florida får prinsesse-mekka

Walt Disney World i Orlando, USA kan se frem til en stor udvidelse, når parken om cirka tre år åbner et sandt paradis for prinsesse-fans. Et nyt land bliver hjem for Ariel, Belle og Askepot.

Michael Jackson kommer til Disneyland Paris

3D-forlystelsen med Michael Jackson i spidsen fra 1980'erne har i disse år fået kultstatus. Derfor var mange europæere skuffede da 'Captain EO' ikke blev genoplivet i Disneyland Paris. Nu kan de igen glæde sig.

Michael Jackson-forlystelse genoplives i Disneyland

3D-forlystelsen 'Captain EO', der har været vist i Disney-parker over hele verden i midten af 1980'erne, bliver nu bragt til live igen efter at dokumentarfilmen om popkongen 'This Is It' har indtjent over 1,3 mia. kroner i biograferne.

Michael Jackson bliver hyldet i Disneyland

Michael Jackson skal hyldes i Disneyland, med en geninstallation af hans gamle film 'Captain Eo'.

Michael Jackson sælger ud af sin Disney-samling

Popstjernen Michael Jackson er indehaver af en af verdens mest imponerende Disney-samlinger. Men på grund af hans skræntende økonomi bliver størstedelen af de unikke objekter auktioneret væk. Og for Disney-samlere er det genstande ud over det sædvanlige.

Torneroseslottet åbnes igen for gæster

I Disneyland i Californien kan man igen få en fantastisk oplevelse i slottets snørklede trappegange og hemmelige pasager. Attraktionen genåbner efter 15 år i glemmebogen.