Disney-shows invaderer Danmark

Nyheder
Februar byder på en hel skov af storslåede Disney-forestillinger på dansk jord. Både efterfølgeren til den succesfulde danske High School Musical-forestilling, en ny omgang Disney On Ice samt Broadways Mary Poppins-opsætning på Det Ny Teater får alle premiere denne måned. Og du kan vinde billetter til det hele.
Februar byder på en hel skov af storslåede Disney-forestillinger på dansk jord. Både efterfølgeren til den succesfulde danske High School Musical-forestilling, en ny omgang Disney On Ice og Broadways Mary Poppins-opsætning på Det Ny Teater får premiere denne måned. Og du kan vinde billetter til alt sammen.

  

Det går godt for Walt Disney Theatrical Productions disse år. Afdelingen, der startede i 1994 med opsætningen af tegnefilmen Skønheden & Udyret, har lavet utallige teateropsætninger af populære Disney-film som Den Lille Havfrue, Klokkeren fra Notre Dame, Find Nemo, Tarzan og Toy Story. Walt Disney Theatrical Productions vandt i 1998 de prestigefyldte Tony-pris for teaterversionen af Løvernes Konge, en opsætning der nu er den niende længst kørende forestilling på Broadway og samtidig en af de mest indbringende.

Disney's teaterversion af Løvernes Konge har haft så stor succes på Broadway,
at opsætningen sidste år blev en fast attraktion på The Strip i Las Vegas.

Også i Danmark har vi de senere år haft glæder af Disney på de skrå brædder. Skønheden & Udyret gæstede Det Ny Teater i 2005 og siden har der blandt andet været Fredericia Teaters danske udgave af High School Musical: On Stage. Også skøjteforestillingerne Disney On Ice og High School Musical: On Ice lagde vejen forbi Danmark de foregående år. 

Disney's East High og deres Wildcats fra High School Musical i
en dansk udgave. Stykket på Fredericia Theater fik pæne
kritikerroser. 

2010 bliver også et år med Disney på scenen. Danskerne er vilde med at se Disney's film og figurer i "levende live". Og tilsyneladende er februar det perfekte tidspunkt at lancere de magiske shows på. Hele tre Disney-opsætninger får premiere denne måned: 

High School Musical 2: On Stage:
20. og 21. februar - Falconer Salen, København
28. februar - Odense Congress Center

Disney On Ice: Mickey & Minnie's Fantastiske Rejse:
24. til 28. februar - Odense Congress Center

Mary Poppins:
17. februar til 16. maj - Det Ny Teater


Her på DisneyOnline.dk kan du vinde billetter til alle de forrygende shows. Vi udlodder de følgende dage fire billetter til hvert show:

Lørdag d. 6. februar: Vind 2 x 2 billetter til Mary Poppins
Søndag d. 7. februar: Vind 2 x 2 billetter til High School Musical 2: On Stage.
Mandag d. 8. februar: Vind 2 x 2 billetter til Disney On Ice: Mickey & Minnie's Fantastiske Rejse.

Besøg DisneyOnline.dk de enkelte dage for at læse mere om, hvordan du vinder billetter.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Mød Disney-figurer på skøjter i Malmø

De største helte fra Disney Sjov kommer til Malmø i vinterferien, når det magiske skøjteshow Disney On Ice snart kan opleves på den anden side af Øresund.

Toy Story 3 på skøjter

Disney/Pixar bringer nu Toy Story legetøjet ud på den kolde is med det nyeste "Toy Story 3 On Ice"-show der havde premiere i går i USA.

Disneys skurke til søs

Et nyt teaterstykke hylder Disneys værste filmskurke. Forestillingen kan kun ses ombord på Disneys krydstogtskibe, men allerede nu er det muligt at få et smugkig på showet her.

Vind billetter til Disney On Ice (AFSLUTTET!)

Midt i den danske isvinter lægger det fantastiske skøjteshow Disney On Ice vejen forbi Danmark. Her kan du vinde billetter til den uforglemmelige forestilling

Vind billetter til High School Musical 2: On Stage

Sidst at der blev lavet en dansk teaterversion af Disney Channel-filmen High School Musical, blev det en ren tilskuermagnet. Derfor er det ingen overraskelse, at der nu kommer en opfølger. Og også denne gang er Troy, Gabriella og alle de andre blevet oversat til dansk. Klik her og vind billetter til showet.

Vind billetter til Mary Poppins i Det Ny Teater

Musicalen der er baseret på P.L. Travers' fortællinger og Walt Disney-filmen fra 1964 kommer nu til Danmark i en enestående sceneopsætning samme sted, hvor Skønheden & Udyret tog danskerne med storm for fem år siden. Klik her og vind billetter til forestillingen.