Anders And i luftkrig

Nyheder
Flyselskabet Cimber Sterlings medarbejdere har købt hundredevis af flybilletter til én krone hos konkurrenten under falske navne som fx "Anders And". Målet med chikanen var at forhindre almindelige passagerer i at flyve med Norwegian.
Flyselskabet Cimber Sterlings medarbejdere har købt hundredevis af flybilletter til én krone hos konkurrenten under falske navne som fx "Anders And". Målet med chikanen var at forhindre almindelige passagerer i at flyve med Norwegian.


Cimber troede de havde fat i den lange ende, da de ansatte opkøbte store mængder af tilbudsbilletter hos rivalen Norwegian under dæknavne som "Anders And" og "Dronning Margrethe". Billetterne kostede kun én krone stykket og når Cimber-medarbejderne bevidst ikke dukkede op til de købte afgange, kunne konkurrenten ikke andet end at lette med halvtomme fly.

Anders And malet på et gammelt Mustang-fly.

Men da det beskidte trick kom frem i lyset, begyndte Cimbers ledelse (efter lidt intern forvirring) at lede efter de skyldige ansatte, med den mulighed, at fyringer kunne finde sted. Hos Norwegian er de forundrede over farcen som af flere medier er blevet døbt "Anders And-sagen". Tirsdag eftermiddag havde Norwegian 160 "no shows" - det vil sige billetter bestilt i falsk navn, hvor køberne ikke dukkede op. Mange af pladserne var reserveret under navnet "Anders And" eller "A. And".


Den hidsige and fra Paradisæblevej 111 kan efterhånden finde sit navn i mange sammenhænge udenfor Andeby. Under sidste kommunal- og regionsrådsvalg blev adskillelige stemmesedler ugyldiggjort, fordi de opstilledes navne flere gange var streget ud og erstattet med - ja, "Anders And".

 
Se fotoserie med Disney-fly


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første mord nogensinde i Disneys by Celebration

Den lille idylliske by i Florida, Celebration, der er skabt af The Walt Disney Company, står over for en drabssag for første gang i stedets 14 år lange historie.

Anders And anklaget for sexchikane

Han ser måske glad og uskyldig ud. Men en amerikansk kvinde fra Pennsylvania er ikke i tvivl: Under et nyligt besøg i Disney World gramsede Anders And på den chokerede mor til tre.

Glemte Disney-serier uden censur i Anders And Ekstra

I gamle dage var der ikke censur på tegneserier og figurerne kunne ofte foretage sig ting, som ville være umulige idag. selv Mickey Mouse, Fedtmule & Anders And, og nu har Egmont fundet nogen af dem frem fra gemmerne, og de fleste har ikke tidligere udgivet herhjemme.

Luxo Jr. skyldig i bogstavdrab?

I en ny animeret parodi bliver Pixar's kæreste eje taget under kærlig behandling.

Mand dømt for at gramse på Minnie Mouse

En 60-årig amerikaner befamlede bysterne på en skuespiller i et Minnie Mouse-kostume i Walt Disney World i Florida

Disney går på vingerne

Med lidt held, kan man være heldig at se en flyvende Disney-tegneserie på himlen. Flere flyselskaber har nu Disney-dekorationer på deres fly.