Filmatiserer Tim Burton endnu en Disney-klassiker?

Rygter
Tim Burtons 'Alice In Wonderland' har endnu ikke haft premiere, men allerede nu svirrer rygterne om, at Burtons næste projekt vil blive at filmatisere endnu en Disney-klassiker, nemlig Tornerose.
Tim Burtons 'Alice In Wonderland' har endnu ikke haft premiere, men allerede nu svirrer rygterne om, at Burtons næste projekt vil blive at filmatisere endnu en Disney-klassiker, nemlig Tornerose.

Tim Burton har snart premiere på sin Disney-producerede 'Alice In Wonderland', som Disney tidligere har lavet i en animeret udgave tilbage i 1951. Men nu ser det ud til, at et af instruktørens næste projekter meget vel kan være endnu gensyn med et tidligere animeret Disney-eventyr, nemlig 'Tornerose' fra 1959.
Dog vil historien tage et twist, da filmen vil blive fortalt ud fra den onde fe Maleficents perspektiv.
Maleficent kaster i 'Tornerose' en forbandelse over Prinsesse Aurora, hvilket medfører at Aurora på sin 16-års fødselsdag stikker sig på en ten og falder i en dyb, dyb søvn, hvor kun et kys kan vække hende.
Der er allerede nu spekulationer om, at filmen vil handle om, hvorfor Maleficent nærer så stort et had til de tre gode feer.
Tim Burtons 'Alice In Wonderland' har dansk premiere den 4. marts 2010.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Se Angelina Jolie i aktion som Malavia

Produktionen af 'Maleficent' er i fuld gang, og filmen vil ikke være klar før 2014. Men allerede nu er det muligt, at få et nærmere kig på Angelina Jolie i sit kostume.

Flere navne føjes til Disneys 'Maleficent'

Op til nu har Angelina Jolie været den eneste skuespiller officielt tilknyttet Disneys 'Maleficent', men nu er hele syv skuespillere blevet annonceret som medvirkende.

Instruktør til 'Maleficent' fundet

Tim Burton har tidligere været tilknyttet til Disney's kommende film 'Maleficent', men efter han forlod projektet har Disney ledt efter en ny instruktør. Og nu har Disney omsider fundet en instruktør til filmen.

Tim Burton skal ikke stå bag 'Maleficent'

Efter succesen med 'Alice in Wonderland' er Disney begyndt at lave flere af deres gamle tegnefilm om til live-action udgaver. Den næste i rækken er 'Maleficent', som skulle have haft Tim Burton som instruktør. Men nu forlyder det at Burton ikke skal stå bag kameraet.

Disney legende skal lave Løvernes Konge i 3D

Filmskaberen Don Hahn, der har stået bag nogle af tidens største Disney-succeser, var for nylig i London for at se til pre-productionen på Tim Burton's næste film Frankenweenie. Her løftede han sløret for nogle af sine kommende projekter der bl.a. byder på tilbagevenden til Tornerose, Roger Rabbit og Løvernes Konge.

Christopher Lee i Alice i Eventyrland

Christopher Lee og Alan Rickman føjesnu til den i forvejen imponerende rolleliste til Tim Burton's Disney-remake af Alice i Eventyrland.