Stjålne mickey-tegninger fundet

Nyheder
To værdifulde vandfarve-tegninger fra Fantasia er nu dukket op, 17 år efter de blev stjålet.
To værdifulde vandfarve-tegninger fra 'Fantasia' er nu dukket op, 17 år efter de blev stjålet. [273,150] Tegningerne forestiller Mickey Mouse i rollen som troldmandens lærling i Disney-klassikeren fra 1940, 'Fantasia'. Tegningerne var en del af en samling på fem tegninger, der alle forsvandt fra, det dengang, Internationale Museumum for Tegnefilm i USA. Samlingen var blevet udlånt til museet af en anonym godgører. En antik forhandler i Florida kontaktede politiet, efter at have købt tegningerne fra en person, der havde skaffet det fra et ukendt lagersalg. Han lavede lidt research på tegningerne og fandt ud af, at de var stjålne. Politichefen, Rye Brook, har senere fået tegningerne identificeret, som de originale kunstværker. Begge tegninger var mellem 300.000 og 400.000 kr. værd, da de forsvandt. Politiet fortsætter jagten på de sidste tre Walt Disney-tegninger. Kilde: MickeyNews

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney tattoveringer

Der findes mange Disney-fans over hele verden. Og nogle fans går længere end andre for at vise deres kærlighed til verdens næststørste underholdningsselskab. Hundredevis af fanatikere får tattoveret et minde eller en kærlighedserklæring til firmaet eller en af deres film eller parker. Her vises et udpluk af Disney-tattoveringer fra hele verden.

Sjældent Anders And-legetøj fundet i Afrika

To yderst sjældne Disney-produkter er for nylig blevet fundet i en landsby i Afrika.

Muslim-Mickey provokerer Disney

En kunstudstilling i London krænker Disney's rettigheder. Men der bliver alligevel ikke tale om søgsmål.

Disney støtter Hillary Clinton

Det amerikanske præsidentvalg spidser til, og nu går Disney også ind i kampen. De støtter demokraterner, præcis som de plejer. Og denne gang går millionerne til Hillary Clinton.

Hitler tegnede Disney-motiver

En norsk museums-inspektør hævder at have fundet tegninger af flere Disney-figurer, som Hitler selv skulle have tegnet under 2. verdenskrig.

Anders And-tegning til 152.000 kr.

En særdeles sjælden og dyr tegning af Anders And er til auktion i USA.