Vind billetter til Mary Poppins i Det Ny Teater

Nyheder
Musicalen der er baseret på P.L. Travers' fortællinger og Walt Disney-filmen fra 1964 kommer nu til Danmark i en enestående sceneopsætning samme sted, hvor Skønheden & Udyret tog danskerne med storm for fem år siden. Klik her og vind billetter til forestillingen.
Musicalen der er baseret på P.L. Travers' fortællinger og Walt Disney-filmen fra 1964 kommer nu til Danmark i en enestående sceneopsætning samme sted, hvor Skønheden & Udyret tog danskerne med storm for fem år siden. Her kan du vinde billetter til forestillingen.Disney har efterhånden baseret en lang række teateropsætninger på deres klassiske tegnefilm. Det har skabt publikumsucceser på de skrå brædder som Tarzan, Den Lille Havfrue, Toy Story, Løvernes Konge og Skønheden & Udyret der tidligere har spillet på Det Ny Teater i København.Sidste skud på Disney's showstamme er teaterversionen af den elskede film Mary Poppins fra 1964 der blandede liveaction med tegnefilm. Filmen vandt dengang fem oscars og tilsyneladende har hverken kritikere eller teatergæster mistet interessen for den magiske barnepige i løbet af de sidste 45 år. Mary Poppins-opsætningen har kørt for fulde huse på Broadway og vil de næste fire måneder vises på Det Ny Teater.

DisneyOnline.dk udlodder 2 x 2 musicalbilletter til Mary Poppins-forestillingen på Det Ny Teater. Det eneste du skal gøre for at kunne vinde, er at gætte hvor Mary Poppins kan opleves på dette billede (navn på teater, by og land):Skriv dit svar her:

%%kontaktform%%

Vi skal have dit svar inden den 10. februar. Vinderne vil få direkte besked.
Om forestillingen:

Original musik og sangtekster af
Richard M. Sherman og Robert B. Sherman
Manuskript af Julian Fellowes
Nye sange og supplerende musik af
George Stiles og Anthony Drewe

Forestillingen iscenesættes af Lisa Kent, og scenografien skabes af Terry Parsons. Lisa Kent og Terry Parsons samarbejdede også på opsætningen af Disneys Beauty and the Beast på Det Ny Teater. Charlotte Guldberg spiller og synger titelrollen som Mary Poppins, og i alt medvirker mere end et halvt hundrede skuespillere, sangere, dansere og musikere.

Hele Det Ny Teaters tekniske apparat, magi og illusion er sat ind for sammen med overdådige dekorationer og kostumer og spektakulære dansenumre at skabe en eventyrlig og magisk teateroplevelse for alle fra 8 til 108 år.

Musicalen Mary Poppins, der får sin danmarkspremiere på Det Ny Teater, havde verdenspremiere i West End i London i 2004 og premiere på Broadway i 2006. Her spiller den fortsat med stor succes.

Vi er i London i begyndelsen af 1900-tallet.
Mr. og Mrs. Banks har for travlt til at tage sig af deres to børn.
De ansætter derfor barnepigen Mary Poppins, der på magisk vis ankommer som sendt fra himlen. Hun viser sig også snart ikke at være nogen helt almindelig barnepige, men et eventyrligt væsen, der kan trylle og fortrylle. På forunderlig vis ændrer Mary Poppins familien Banks’ tilværelse for altid.

En festlig og underfundig, charmerende og opløftende forestilling
– endnu en ny, international mega-produktion på Det Ny Teater

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Vind billetter til Disney On Ice (AFSLUTTET!)

Midt i den danske isvinter lægger det fantastiske skøjteshow Disney On Ice vejen forbi Danmark. Her kan du vinde billetter til den uforglemmelige forestilling

Vind billetter til High School Musical 2: On Stage

Sidst at der blev lavet en dansk teaterversion af Disney Channel-filmen High School Musical, blev det en ren tilskuermagnet. Derfor er det ingen overraskelse, at der nu kommer en opfølger. Og også denne gang er Troy, Gabriella og alle de andre blevet oversat til dansk. Klik her og vind billetter til showet.

Disney-shows invaderer Danmark

Februar byder på en hel skov af storslåede Disney-forestillinger på dansk jord. Både efterfølgeren til den succesfulde danske High School Musical-forestilling, en ny omgang Disney On Ice samt Broadways Mary Poppins-opsætning på Det Ny Teater får alle premiere denne måned. Og du kan vinde billetter til det hele.

'Find Nemo' på skøjter

Først blev pixar-filmen Find Nemo sat på de skrå brædder i en teateropsætning i en af Disney's temaparker. Nu skal hele det undersøiske univers ud på isen i en særudgave af Disney On Ice.

Nye shows i Disneyland Paris

Til foråret vil gæsterne i Disneyland Paris både kunne opleve nye shows med Mary Poppins og Tornerose samt gense flere af parkens klassiske forestillinger.

Rekordår for Disney-musicals

I 2007 havde Disney hele 3 forestillinger på Broadway. Og samtlige af disse var bragende publikumsucceser.