Vind billetter til Disney On Ice (AFSLUTTET!)

Nyheder
Midt i den danske isvinter lægger det fantastiske skøjteshow Disney On Ice vejen forbi Danmark. Her kan du vinde billetter til den uforglemmelige forestilling
Midt i den danske isvinter lægger det fantastiske skøjteshow Disney On Ice vejen forbi Danmark. Her kan du vinde billetter til den uforglemmelige forestilling

OBS! DENNE KONKURRENCE ER AFSLUTTET!


Disney On Ice turnerer verden rundt med forskellige temaer. I år hedder forestillingen Mickey og Minnie's Fantastiske Rejse, og handler om de to mus der rejser kloden tynd og møder alle de mindeværdige figurer fra film som Løvernes Konge, Den Lille Havfrue, Lilo & Stitch, Peter Pan, 101 Dalmatinere og mange flere.

DisneyOnline.dk udlodder 2 x 2 billetter til forestillingen i Odense Congress Center den 28. februar.

For at være med i konkurrencen skal du blot indsende din bedste begrundelse for, hvorfor det netop er DIG der bør vinde to billetter:

%%kontaktform%%

Vi skal have dit svar senest den 22. februar. Vinderen får direkte besked.


Mickey og Minnie's Fantastiske Rejse har vakt jubel over hele verden. De udklædte skøjteløbere har turneret i lande som Sydamerika, Afrika og Mellemøsten siden showet havde premiere i Florida den 12. oktober 1995. Mickey og Minnie's Fantastiske Rejse er p.t. den længst kørende Disney On Ice-produktion nogensinde.

Disney On Ice har også stået bag andre shows som 100 Years of Magic, Princess Wishes og World of Fantasy.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Mød Disney-figurer på skøjter i Malmø

De største helte fra Disney Sjov kommer til Malmø i vinterferien, når det magiske skøjteshow Disney On Ice snart kan opleves på den anden side af Øresund.

Toy Story 3 på skøjter

Disney/Pixar bringer nu Toy Story legetøjet ud på den kolde is med det nyeste "Toy Story 3 On Ice"-show der havde premiere i går i USA.

Disney-shows invaderer Danmark

Februar byder på en hel skov af storslåede Disney-forestillinger på dansk jord. Både efterfølgeren til den succesfulde danske High School Musical-forestilling, en ny omgang Disney On Ice samt Broadways Mary Poppins-opsætning på Det Ny Teater får alle premiere denne måned. Og du kan vinde billetter til det hele.

Nyt show skal hylde Disney's skurke

For en gangs skyld kommer der nu et Disney-eventyr som IKKE får en lykkelig slutning. Et nyt live-show skal fejre de ondeste og mest mindeværdige af Disney's skurke.

'Find Nemo' på skøjter

Først blev pixar-filmen Find Nemo sat på de skrå brædder i en teateropsætning i en af Disney's temaparker. Nu skal hele det undersøiske univers ud på isen i en særudgave af Disney On Ice.

Konkurrence maj 08

I denne måned kan du vinde 'Pixar Short Films' på DVD, hvis du gætter hvad 5 film har til fælles.