Dumbo på de skrå brædder

Nyheder
En af Disney's ældste og mest elskede tegnefilm er nu på vej som teaterstykke. Den flyvende elefant skal endnu engang i manegen.
En af Disney's ældste og mest elskede tegnefilm er nu på vej som teaterstykke. Den flyvende elefant skal endnu engang i manegen.


Den Tony-vindende instruktør bag 'Billy Elliot: The Musical', Stephen Daldry, er manden der skal give Disney's animerede klassiker fra 1942, Dumbo, luft under vingerne igen.

Daldry ankom selv til Disney Theatrical Productions med idéen om at lave en musical ud af tegnefilmen der vandt en Oscar for bedste musik. Disney var med på vognen og er nu i fuld gang med at udvikle stykket der skal indeholde alle de orignale sange som 'Baby Mine' (som var nomineret til en Oscar for bedste sang), 'Casey Junior' og 'When I See An Elephant Fly'.Hvis opsætningen bliver realiseret er det endnu for tidligt at tale om, hvilken by der vil få glæden af showet - Broadway eller London. Som en af folkene bag produktionen udtalte forleden til The New York Post: "Lad mig sige det på denne måde: 'Dumbo' vil ikke være på programmet hverken i 2010 eller 2011 af den simple årsag, at projektet er i en meget tidlig fase".

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneys Aladdin-musical får Europa-premiere i Fredericia

Den store Disney-succes Aladdin får Europa-premiere som musical på Fredericia Teater den 4.oktober i år.

Dumbo

Walt Disneys 4. klassiker, Dumbo, var en lille billig film, der var med til at redde Disney-studierne da det var ved at få problemer med økonomien.

Mød Disney-figurer på skøjter i Malmø

De største helte fra Disney Sjov kommer til Malmø i vinterferien, når det magiske skøjteshow Disney On Ice snart kan opleves på den anden side af Øresund.

'Aladdin' bliver Disney's næste teaterstykke

Efter scene-succeserne "Løvernes Konge", "Den Lille Havfrue" og "Skønheden & Udyret" bliver "Aladdin" den næste Disney-film i rækken til at blive omdannet til teaterstykke.

Disney vil lave "Lilo & Stitch The Musical"

Der er åbenbart ingen grænser for, hvor mange af deres animerede film der kan laves om til teater-opsætninger hos Walt Disney. Nu skal historien om det blå rumvæsen der styrter ned på Hawaii laves som musical.

Disney Theatrical Productions hitter stort

Disney Theatrical Productions har ramt en milepæl. Der er givet næsten 20.000 tilladelser til opsætninger af Disney forestillinger.