Disney som Nat og Dag

Nyheder
Når Toy Story 3 får premiere i Danmark til sommer, bliver filmen ledsaget af en ny kortfilm fra Pixar's troldmænd: 'Day & Night'.
Når Toy Story 3 får premiere i Danmark til sommer, bliver filmen ledsaget af en ny kortfilm fra Pixar's troldmænd: 'Day & Night'.


Pixar Animation Studios er snart klar med deres 22. kortfilm som vil følge i hælene på fuldlængdefilmen Toy Story 3. Day & Night bliver en spøjs historie om Dag, en solrig fyr, der møder Nat, en fremmed med et mørkere humør. Den officielle synopsis fortæller om, hvordan de to karakterer er vidt forskellige og fra starten af, kommer forkert ind på livet af hverandre. Men efterhånden går det op for både Dag og Nat, at de kan lære meget af deres nye venskab.

Den lille film er instrueret af Teddy Newton der hidtil har designet figurer og kostumer til Pixar's film. Musikken bliver leveret af Michael Giacchino der netop vandt en Oscar for hans toner til Op.


Michael Giacchino (tredje mand fra venstre) med sin Oscar han vandt for nylig for sin
musik til Disney/Pixar-filmen Op. Filmens instruktør, Pete Doctor, står med filmens anden
Oscar-statuette (for bedste animerede film). De glade sejrsherrer bærer alle kapsler med
sikkerhedsnåle som pensionistfiguren Carl i filmen.

Day & Night er rent teknisk en atypisk film for Pixar der altid har svoret udelukkende til computeranimation. For denne gang er de to figurer i filmen håndtegnet i 2D mens Nat og Dags "indre" illustrationer er computergeneret.

Day & Night får premiere i USA sammen med Toy Story 3 den 18 juni og i Danmark den 26. august.
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney-kortfilm "La Luna" får sin første plakat

Kortfilmen "La Luna", som bliver vist sammen med "Biler 2" havde verdenspremiere i går. Her kan du se den første plakat.

Pixar's næste kortfilm bliver "La Luna"

Traditionen tro får biograffilmene fra Pixar Animation Studios følgeskab af små animerede kortfilm. Den næste i rækken bliver La Luna om en dreng der opdager, at hans familie driver et ganske overraskende erhverv.

Minifortsættelse til 'Op'

Pixar er velkendt for at sprøjte små, sjove kortfilm ud i forbindelse med deres fuldlængdefilm. Det er ikke nogen undtagelse med kæmpehittet 'Op'. Men denne gang er kortfilmen håndtegnet og den fortæller en sjov og original sidehistorie.

Disney/Pixar laver nyt animations-studie i Vancouver

En ny animations-afdeling af Disney/Pixar skal startes op i Canada. Det nye filmhus skal lave kortfilm og mindre produktioner baseret på Pixar's mest kendte figurer.

Kommende Disney-film

Listen over de fremtidige produktioner fra Walt Disney Pictures.

'Partly Cloudy' klar til biografen

Pixar's nyeste kortfilm hedder 'Partly Cloudy' og forventes at blive vist i biograferne foran 'Up'. Nu offentliggøres det første billede i høj opløsning fra filmen.