Anders And-tegning til 152.000 kr.

Nyheder
En særdeles sjælden og dyr tegning af Anders And er til auktion i USA.
En særdeles sjælden og dyr tegning af Anders And er til auktion i USA. [286] Denne tegning er netop nu til auktion hos Hake's Americana and Collectibles i USA. Startbuddet er 152.000 kr. før gebyrer. Tegningen viser modeller af Anders And i hans første optræden i Silly Symphonies tegnefilmen 'The Wise Little Hen' fra 1934. Tegningen er formodentlig tegnet i december 1933, men der er ikke identificeret nogen kunstner til værket. "U.S. 20" der står skrevet nederst i højre hjørne er et serienummer der refererer til 'United Artists Silly Symphony #20'. Kilde: Hake's Americana and Collectibles

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Wall-E passerer 500 mio dollars i bio-indtægter

Selv mange måneder efter premieren tjener Wall-E stadig masser af penge.

Disney vil købe Yahoo og EA

Gigantkoncernen Disney kan være på vej til at blive endnu større med et muligt opkøb af både Yahoo og Electronic Arts.

Alt hvad Disney ejer

The Walt Disney Company har udvidet en del siden sin stiftelse i 1923. I dag ejer Disney alt fra bogforlag, radiostationer, forlystelsesparker og krydstogtskibe til en private ø, sportskomplekser, el-kraftværk og sin helt egen by i Florida.

Sjældent Anders And-legetøj fundet i Afrika

To yderst sjældne Disney-produkter er for nylig blevet fundet i en landsby i Afrika.

Hitler tegnede Disney-motiver

En norsk museums-inspektør hævder at have fundet tegninger af flere Disney-figurer, som Hitler selv skulle have tegnet under 2. verdenskrig.

Bob Igers løn steg til 140 mio. kr.

Efter et umådelig godt år for Walt Disney Company's økonomi, er lønnen til firmaets øverste chef blevet hævet betydeligt.