Michael Jackson kommer til Disneyland Paris

Nyheder
3D-forlystelsen med Michael Jackson i spidsen fra 1980'erne har i disse år fået kultstatus. Derfor var mange europæere skuffede da 'Captain EO' ikke blev genoplivet i Disneyland Paris. Nu kan de igen glæde sig.
3D-forlystelsen med Michael Jackson i spidsen fra 1980'erne har i disse år fået kultstatus. Derfor var mange europæere skuffede da 'Captain EO' ikke blev genoplivet i Disneyland Paris. Nu kan de igen glæde sig.


Som vi kunne berette i starten af året, blev det besluttet at 3D-filmen 'Captain EO' ikke skulle genopsættes i Disneys park i Paris, selvom den ville få en kunstig genoplivning i USA og Tokyo. Attraktionen som blev skabt i 1980'erne i et samarbejde mellem Jackson, George Lucas og Francis Ford Coppola, har efter Michael Jacksons dødsfald opnået en form for kultstatus blandt både Michael Jackson- og Disneyland-fans. Og da Kongen af Pop selv var en dedikeret Disney-elsker virkede det som en nærliggende hyldest til stjernen, at lade publikum opleve 3D-kortfilmen endnu engang.Nu har Disneyland i Paris ombestemt sig og alligevel valgt at hoppe med på vognen. Forlystelsen har været et kæmpe trækplaster i Disneyland i Californien. I et teater der tidligere blev besøgt af 1.500 til 2.500 gæster, strømmede der nu 15.000 til 16.000 mennesker til. 

Derfor har Disneyland Paris offentliggjort, at den nuværende 3D-forlystelse 'Honey, I Shrunk the Audience' vil lukke ned den 12. juni 2010 og midlertidigt blive erstattet af 'Captain EO'.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Fem gæster kvæstet af rutsjebane i Disneyland Paris

I går kom fem gæster til skade, den ene alvorligt kvæstet, i Disneyland Paris-forlystelsen Big Thunder Mountain. En falsk sten faldt ud over en af de kørende vogne og en 38 årig mandlig gæst fik kraniebrud og er stadig ikke uden for livsfare.

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Sådan bliver Paris' nye Toy Story-legeplads

Det nye trækplaster i Disneyland Paris bliver sommerens "Toy Story Playland". Et miniland baseret på Disney/Pixar's filmtrilogi. Her kan du se hvordan Disney's designere forestiller sig området.

Disneyland Paris fejrer de nye i klassen

Europas største turistattraktion har fået for vane at have et nyt tema hvert år. Og når næste sæson snart skydes i gang bliver fokus på Disney's nyeste stjerner.

Europa bliver snydt for Michael Jackson-forlystelse

3D-filmen 'Captain EO' fra 1986 får snart repremiere i de amerikanske Disney-parker. Men forlystelsen med The King of Pop i hovedrollen vil ikke blive tilbudt gæster på den anden side af atlanten i Disneyland i Paris.

Michael Jackson-forlystelse genoplives i Disneyland

3D-forlystelsen 'Captain EO', der har været vist i Disney-parker over hele verden i midten af 1980'erne, bliver nu bragt til live igen efter at dokumentarfilmen om popkongen 'This Is It' har indtjent over 1,3 mia. kroner i biograferne.