Havfruen går i land i Danmark

Nyheder
Det Ny Teater i København har haft god succes med den danske opsætning af musicalen Mary Poppins. Og allerede igen til næste år kommer endnu en musical fra Disney til Danmark, nemlig Den Lille Havfrue.
Det Ny Teater i København har haft god succes med den danske opsætning af musicalen Mary Poppins. Og allerede igen til næste år kommer endnu en musical fra Disney til Danmark, nemlig Den Lille Havfrue.
 
 
Musicalen, der er lavet ud fra Disney's tegnefilmsklassiker Den Lille Havfrue, havde premiere på Broadway den 3. november 2007, men lukkede igen den 30. august 2009. Nu kommer musicalen for første gang nogensinde til Skandinavien, og oven i købet til Danmark.
 
Der er cirka 40 medvirkende i Musikteatret Holstebros musical-udspil, og blandt de medvirkende i musicalen er der indtil videre blevet fundet navne som sangerinden Anna David, der har fået hovedrollen som Ariel. Komikeren og skuespilleren Torben Zeller, blandt andet kendt som stemmen til Jago i Aladdin, skal også spille en fugl i denne musical nemlig mågen Skralde.
 
Anna David
 
Den Lille Havfruen-musicalen får premiere den 24. februar 2011 ved Musikteatret Holstebro, og her kører den til 6. marts. Efterfølgende vil forestillingen blive opført i Aalborg Kongres & Kulturcenter 13. og 14. marts, Musikhuset Århus 19. marts og Musikhuset Esbjerg 26. og 27. marts 2011.
 
Kilde: mhe.dk, musikteatret.dk, billetnet.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Fredericia Teater opsætter endnu en Disney-musical

Fredericia Teater har i dag holdt pressemøde, hvor de afslørede en helt ny Disney-musical, som får premiere på teateret i efteråret 2016.

Havfruen forlænges i Operaen

Efter at "Aladdin - The musical" blev et kæmpe hit på Fredericia Teater og Operaen, valgte teateret at fortsætte succesen med Disney-musicalen "Den Lille Havfrue". Salget af billetter er gået så godt, at forestillingen nu har fået flere spilledage.

Den Lille Havfrue afløser Aladdin-succes

Først kom Aladdin - nu følger Den Lille Havfrue. Fredericia Teater og Disney går sammen om endnu en musical, som også skal opføres i Operaen i København.

Løvernes Konge-musicalen hitter stadig i London

I anledning af Løvernes Konge-musicalens 10 års jubilæum i London afsløre Disney, for første gang, West End's indtjeninger på 'The Lion King'.

Disney Theatrical Productions hitter stort

Disney Theatrical Productions har ramt en milepæl. Der er givet næsten 20.000 tilladelser til opsætninger af Disney forestillinger.

Rekordår for Disney-musicals

I 2007 havde Disney hele 3 forestillinger på Broadway. Og samtlige af disse var bragende publikumsucceser.