Anders And anklaget for sexchikane

Nyheder
Han ser måske glad og uskyldig ud. Men en amerikansk kvinde fra Pennsylvania er ikke i tvivl: Under et nyligt besøg i Disney World gramsede Anders And på den chokerede mor til tre.
Han ser måske glad og uskyldig ud. Men en amerikansk kvinde fra Pennsylvania er ikke i tvivl: Under et nyligt besøg i Disney World gramsede Anders And på den chokerede mor til tre.


Der er selvfølgelig tale om en Disney-ansat iklædt ande-kostume. Og ifølge offeret April Magolon forløb overgrebet sålades:

Sammen med sin forlovede og sine børn stille 27-årige April sig intetanende op til foto sammen med Anders And. Men anden kunne ikke styre sig. Han gramsede ifølge sagsanlægget på Aprils bryster og hofter. Og på typisk ande-manér kastede Anders øjeblikkeligt sine hvide næver i vejret for at indikere, at han ikke havde gjort noget galt. Men det var allerede for sent.

Anders And og Christina Aquilera under et mere sobert møde i Walt Disney World.

Og nu kræver April Magolon 300.000 kroner i erstatning. "Overgrebet" har ifølge retspapirerne kostet "alvorlig fysisk og psykisk skade - ikke blot begrænset til den gængse post-traumatisk syndrom".
Og for at føje spot til skade angiver April også, at det seneste overgreb blot er "endnu et i en lang række lignende tilfælde".


Kilde: bt.dkKommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Virkelighedens Op-hus til salg på nettet

Det flyvende hus fra Disney/Pixar-filmen "Op" er rent faktisk blevet genskabt af virkelige materialer og gigantiske heliumballoner. Og nu kan det købes for 2 millioner kroner.

Endelig skal Anders And og Andersine giftes

De har kærestet siden 1940, men på torsdag finder Anders ringen frem og frier til Andersine.

Anders And-forfatter: Når vi mister respekten for figurerne, er det slut

Maya Åstrup har skrevet bryllupsplaner ind i Anders' liv, og det er helt okay, mener hun. Så længe det går galt.

Anders And sagsøges for at være en "pervers stodder"

Ifølge en 27-årig amerikansk mor er Anders And en pervers stodder. Han gramsede nemlig på hende under et besøg i Walt Disney World.

Egern slukkede for strømmen i Walt Disney World

To drillesyge egern listede sig ind en strømcentral i Walt Disney World og forårsagede en timelang mørklægning af dele af resortet.

Anders Lund Madsen skriver historie til Anders And-blad

Talkshowværten Anders Lund Madsen har fået lov til at forfatte en historie til en kommende udgivelse af Anders And & Co.