Sådan bliver Disneyland Paris' Marvel-park

Rygter
Efter det blev offentliggjort at Disneyland Paris' kommende tredje park kan blive baseret Marvels univers, kan de europæiske Disney-fans meget vel blive mødt af dette syn, når de om cirka 10 år træder ind i den nye forlystelsespark.
Efter det blev offentliggjort at Disneyland Paris' kommende tredje park kan blive baseret Marvels univers, kan de europæiske Disney-fans meget vel blive mødt af dette syn, når de om cirka 10 år træder ind i den nye forlystelsespark.


Der er endnu ikke nogen skitser eller artwork fra den kommende Marvel-park i Paris der har set dagens lys. Men derfor kan DisneyOnline.dk alligevel vise, hvordan mange af den nye parks elementer sansynligvis kommer til at se ud. 

I 2007 udarbejde Marvel i samarbejde med Chimera Designs et storslået projekt for hvad der skulle have været verdens største forlystelseskompleks, Dubai World. Store dele af byggeriet er nu sat på pause på grund af finanskrisen og den planlagte Marvel-park i mellemøsten blev aldrig til noget.

Men nu lader det til at forberedelserne til parken kommer Disneyland Paris til gode. For det er dyrt at planlæge og udtænke en ny park. Så da Disney opkøbte Marvel sidste år og de dyrtkøbte planer for Marvels del af Dubai World fulgte med i handlen, så Disneyland Paris' chefer sit snit til at spare adskillelige millioner.

Disney kan nu læne sig op af Chimera Designs illustrationer, når den nye Marvel-park skal bygges lidt uden for Paris. Meget af det vil ændre sig og nogle ting helt bliver erstattet af andre, men det giver et meget godt indblik i, hvad der venter gæsterne i Disneyland Paris for den tredje port åbnes om godt ti år:

Ovenfor ses en tegning af hvordan parken vil tage sig ud om natten. Man kan her se stedet i sin fulde størrelse. Der er lagt op til en park med adskillelige rutsjebaner.

Her er kortet over parken der blandt andet viser de fire lande "City of Super Heroes", "Oasis of Magic", "Marvel's Mystic Mountain" og "Nick Neighbourhood". I midten af parken spreder den gigantiske sø "Crater Lake" sig.

Dette er centrum af "City of Super Heroes" og vil uden tvivl blive et fantastisk syn. Det er ikke til at vide om det skal være inden- eller udendørs. En scene fra Spiderman udspiller sig på Times Square i new York.

En råskitse af "City of Super Heroes".

Indgangen til City of Super Heroes er baseret på Fantastic Four.

En 3D (eller måske 4D?) attraktion med en stor håndfuld Marvel-figurer.

En Spiderman-forlystelses hvor gæsterne er placeret i en kasse der enten skal slynges rundt i en rutsjebane eller være i frit fald som fx Tower of Terror-forlystelsen.

I denne forlystelse møder man figuren Electro mens man transporteres rundt i et futuristisk køretøj.

I "Oasis of Magic"-landet er man omgivet af frodig vegetation.

En torveplads til shows og shopping.

Småbørnenes tilflugtssted: "Nick Neighbourhood" baseret på tv-kanalen Nickelodeon.

Et af de mest imponerende bygningsværker i Marvel-parken er er "Starks Laboratories" fra Iron Man-filmene. Her er der både en karrusel, en forlystelse hvor man flyver i jet-packs og en rutjsebane på taget!

I hjertet af parken er "Crater Lake". Og her finder man en af de mest ambitiøse rutjsebaner, hvor man tilsyneladende ryger direkte ned i søen.

En sådan attraktion findes faktisk allerede i Japan som vist på dette billede. Snart kan det måske opleves i Europa i en Disneyficeret version.
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney-slottet i Paris får en make-over

Torneroseslottet i Disneyland Paris er efter mange års hård sol, regn og sne blevet en medtaget og falmet fornøjelse. Derfor skal det ikoniske slot undergå en større restaurering i løbet af denne sommer.

Disneyland Paris afslører grønt gigantprojekt

Et storslået ferieresort, hvor mennesket lever i ét med naturen og hvor økologi og vedvarende energi er i højsædet bliver meget snart en del af Disneyland Paris.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Disneyland Paris udvides med endnu en forlystelsespark

I går meddelte Disneyland Paris' direktør, at resortet indenfor det næste årti skal udvides med en tredje park - og at det højst sandsynligt bliver baseret på Marvels superhelte.

Michael Jackson kommer til Disneyland Paris

3D-forlystelsen med Michael Jackson i spidsen fra 1980'erne har i disse år fået kultstatus. Derfor var mange europæere skuffede da 'Captain EO' ikke blev genoplivet i Disneyland Paris. Nu kan de igen glæde sig.

Ingen adgang for voksne i prinsessetøj

En engelsk kvinde er blevet nægtet adgang til Disneyland i Paris, fordi hun var klædt ud som en prinsesse. Disneyland Paris bliver nu sagsøgt, mens forlystelsesparken mener, de afviste kvinde med god grund.