Disney vil indsamle dine minder

Nyheder
Hvis du har fotos, videooptagelser eller bare gode historier fra dine oplevelser i Disneyland eller Walt Disney World, så vil Disney meget gerne have fingre i dem. I torsdags lancerede de et stort website der skal indsamle de bedste Disney-park-minder.
Hvis du har fotos, videooptagelser eller bare gode historier fra dine oplevelser i Disneyland eller Walt Disney World, så vil Disney meget gerne have fingre i dem. I torsdags lancerede de et stort website der skal indsamle de bedste Disney-park-minder.

En kræftramt dreng slipper sit gangstativ og går turen
hen til slottet i Walt Disney World. Familien beskriver
det som deres bedste Disney-minde.

"Let the Memories Begin" er den nyeste kampagne fra Disney Parks i USA. Og for første gang benytter Disney sig af en form for social media, hvor brugerne kan indsende deres egne oplevelser fra Disneys forlystelselsparker.

Se reklamefilmen for den nye kampagne her:


Allerede nu bliver brugernes indsendte minder brugt i Disneys markedsføring af deres amerikanske parker i tv og andre medier. Alle minder er velkomne, siger Disneys chef for deres parker og resorter Tom Staggs. Og udover almindelige amerikanere har også flere celebre stjerner indsendt deres Disney-minder. Skuespilleren Michael J. Fox udtalte til et pressemøde i forbindelse med kampagnen, at hans familie var ægte "Disney-junkies" og tilføjer: "vores bedste minder har altid været Disney-minder". Fox har indsendt et større antal billeder fra flere af hans families ture til både Disneyland i Californien og Walt Disney World i Florida.

Skuespilleren Michael J. Fox og hans familie på en af deres adskillelige ture til Disneyland.

Også danskere er velkomne til at indsende deres minder fra en af de to amerikanske resorter. Men selvom Disney proklamerer, at man kan uploade sine minder "lige her og nu", så skal man altså forvente en behandlingstid på en til fire timer, hvor Disney kan sikre sig, at der ikke ryger "stødende" materiale på sitet.

Du kan se og uploade Disney-minder HER.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Sådan har du aldrig set et slideshow før!

Disney overraskede alle, da de i onsdags havde premiere på deres nye aftenshow i Disneyland: "The Magic, the Memories and You". Folk troede, at de blot skulle se et slideshow med fotos projekteret op på Askepot-slottet. Når du ser denne video, vil du forstå, hvorfor klapsalverne fortsatte i over 10 minutter.

Walt Disney World modstår Harry Potters magi

Fra i år har man kunne træde ind i en "ægte" Harry Potter-verden i Universal Studios i Florida fuldt udstyret med Hogwarts-slot, landsby, togstation og Hagrids hytte. Men selvom "The Wizarding World of Harry Potter" har været en gigantisk turistmagnet, har naboen Walt Disney World ikke mistet gæster.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Milliard-forlystelse kører på skinner

Disneyland i Californien får næste år en af verdens dyreste forlystelser. Den er næsten en tro kopi af byen Kølerkildekøbing fra filmen 'Biler' og får anlagt en over en kilometer lang racerbane. I disse dage bliver bilerne testkørt og her kan du for første gang se, hvordan køreturen bliver.

Amerikanske soldater får fri adgang til Disney-parker i 2009

I forbindelse med de amerikanske Disney-parkers nye What Will You Celebrate-kampagne, får alle aktive og pensionerede soldater gratis billeter til Disneyland, Californien og Walt Disney World, Florida.