Brave får ny instruktør?

Rygter
Brenda Chapmans instruering af 'Brave' ville gøre, at hun blev den første kvindelige instruktør hos Pixar. Men nu forlyder det, at 'Brave' får en mandlig instruktør.
Brenda Chapmans instruering af 'Brave' ville gøre, at hun blev den første kvindelige instruktør hos Pixar. Men nu forlyder det, at 'Brave' får en mandlig instruktør.
Brenda Chapman
 
Websitet Cartoon Brew fortæller at Brenda Chapman, som skulle være den første kvindelige instruktør hos Pixar, har forladt studiet og er ikke længere instruktør på den kommende animationsfilm Brave (der tidligere er gået under navnet The Bear og Bow). Det forlyder endvidere, at story artist Mark Andrews (der også var co-instruktør på Pixar kortfilmen One Man Band) har overtaget opgaven som instruktør.
Mark Andrews

På rollelisten til Brave kan man finde navne som Reese Witherspoon, Billy Connolly, Emma Thompson og Julie Walters. Filmen har amerikansk premiere den 15. juni 2012.
 
Kilde: comingsoon.net, cartoonbrew.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Fantastisk trailer til 'Brave'

Pixar er nu klar med en lang trailer til deres kommende eventyr-film 'Brave'.

To nye Pixar-film er annonceret

Pixar Animation Studios har netop offentliggjort to nye originale animationsfilm. Men de mange fremmødte på Disney fan-messen D23 fik ikke mange detaljer med på vejen. Selv filmenes titler var hemmelighedsfulde.

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.

Plakat til 'Brave'

Pixar Animation Studios har offentliggjort en plakat til deres kommende eventyrfilm 'Brave'.

Utrolig artwork til Pixars næste film 'Brave'

Pixar Animation Studios prøver netop nu kræfter med en vaskeægte prinsessefilm for første gang i selskabets historie. 'Brave' får premiere næste år, men de talentfulde tegnere og malere har allerede nu forkælet os med en række utrolige billeder fra filmen. Se dem her.

Dobbelt op på Pixar i 2012

Både Pixar og Disney har for vane at udsende én stor animationsfilm per år. Men i 2012 byder Pixar Animation Studios på hele to biograffilm: en ny Monsters, Inc.-film og et eventyr der har fået ny titel.