"BOOM! Studios" udgiver Don Rosas samlede værker i USA

Nyheder
Den største nulevende Disney-tegneserieskaber er primært anerkendt og hyldet her i Europa. Men med den kommende række af Walt Disney Treasury-udgivelser, skal Don Rosas Andebyhistorier nu forsøge at trække opmærksomhed fra amerikanerne.
Den største nulevende Disney-tegneserieskaber er primært anerkendt og hyldet her i Europa. Men med den kommende række af Walt Disney Treasury-udgivelser, skal Don Rosas Andebyhistorier nu forsøge at trække opmærksomhed fra amerikanerne.


I juni vil tegneserieforlaget 'BOOM! Studios' udgive den første bog i "Walt Disney Treasury: Donald Duck"-serien, som kronologisk samler alle Don Rosas tegneserier om ænderne fra Andeby.Med den ny bogserie samler 'BOOM! Studios' adskillelige Don Rosa-værker der aldrig tidligere har været udgivet i Nordamerika. Tegneserierne i  "Walt Disney Treasury: Donald Duck" er samlet udgivet i den rækkefølge de oprindeligt blev trykket i.


Don Rosa med en Mickey Mouse-pizza.

I august 2010 udkommer anden del i serien. Det forlyder også at 'BOOM! Studios' fra juli i år vil begynde jævnlige udgivelser af de klassiske "Walt Disney's Comics And Stories" i kronologisk rækkefølge. Den første bog inkluderer blandt andet værker af den berømte Mickey Mouse tegneserieskaber Floyd Gottfredson samt af Al Taliaferro, skaberen af Rip, Rap og Rup.
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Gæstestjerner kan ikke redde Anders And

I det nyeste nummer af Anders And & Co florerer mobningen frit i Rip Rap og Rups klasse. Historien er et forsøg på at give bladet en mere social ansvarlig profil. Tidligere har man forsøgt sig med fiktive gæstestjerner i bladet for at løfte salget.

Carl Barks-serier genoptrykkes i eksklusiv udgave

Amerikansk forlag genoptrykker tegneren Carl Barks' tegneserie om Anders And.

Disney passerer 1 million downloadede bøger i App Store

Disney Publishing har haft stort held med at sælge digitale bøger og book apps gennem Apples App Store. Over en million salg er det blevet til.

Italien leverer skræddersyede tegneserier

Find dine yndlingstegneserier og få dem trykt i en flot bog med din egen forside sendt direkte til døren. Dette er virkeligheden for Italienere med hang til Disney-tegneserier. Og måske kommer tilbudet til Danmark.

Forsider til Pixar-tegneserier afsløret

Boom! Studios udgiver om få måneder deres første Pixar-tegneserier baseret på blandt andet De Utrolige og Biler. Og nu er forsiderne blevet lagt på nettet.

75 uheldige år med Anders And - ny bog

I anledning af Anders And's 75 års jubilæum næste år, udgives en Walt Disney Treasures bog der gennemgår andens historie og fremtid med tegninger af Carl Barks, Don Rosa og mange flere.