Konkurrence februar 08

Konkurrencer
I denne måneds konkurrence kan du vinde 'Ratatouille' på DVD.
I denne måneds konkurrence kan du vinde 'Ratatouille' på DVD. [360,150] Hver gang det bliver den 1. i måneden er der en ny konkurrence her på Disney Online. Og denne gang kan du vinde Pixar's nyeste mesterværk 'Ratatouille' på DVD. Spørgsmål: Når Maurice tager ud for at lede efter Bell i 'Skønheden & Udyret' støder han på dette skilt: [361] Hvad står der på skiltet? VINDEREN ER FUNDET! Det korrekte svar er: 'Saugus' 'Newhall' 'Valencia' 'Anaheim' Saugus, Newhall og Valencia er alle distrikter der i 1987 blev samlet under regionen Santa Clarita i Californien. Her boede flere af animatorene fra 'Skønheden & Udyret'. Det er også hjemsted for 'Golden Oak Ranch', der er et stort udendørs terræn til optagelse af film og TV-serier. Stedet er ejet af Walt Disney Company, og der er blandt andet blevet indspillet 'The Mickey Mouse Club', 'The Muppet Movie', 'Buffy the Vampire Slayer' og reklamer for 'Kentucky Fried Chicken'. Anaheim er byen, hvor Disney's første forlystelsespark, 'Disneyland', åbnede i 1955. I filmen 'Skønheden & Udyret' peger skiltet med 'Anaheim' mod den brede, lyse vej, mens skiltet mod 'Valencia' (hvor Disneyland's konkurrent, 'Six Flags'-parken, ligger) peger den dunkle og skumle vej. Vinderen af konkurrencen blev: Sune Sørensen. Der vil være en ny konkurrence på Disney Online d. 1. marts.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

VIND: "Alice i Eventyrland" 60 års jubilæums DVD

I dag udkommer Disney's 13. animerede klassiker på DVD og Blu-ray. "Alice i Eventyrland" er et de mest syrede og farverige værker fra Walt Disney's tegnefilmsmestre og nu kan du vinde et eksemplar. Det eneste du skal gøre er at vise os et foto af dig og din Disney-oplevelse.

Rækken af de nye Pixar Klassikere udgives på én gang

De klassiske Disney-film med guldnummer på DVD og Blu-ray-coveret får snart følgeskab af den nye række af "Pixar Klassikere". Den nye filmkanon af Pixar animationsmesterværker udkommer i Danmark på én gang - på nær to film, oplyser Disney Danmark i dag.

VIND: 'Fantasia' og 'Fantasia 2000' på DVD

Flash din Disney-samling og vind to af Walt Disneys mest spektakulære animerede klassikere på DVD. Læs her hvordan.

Tre utrolige dokumentarfilm om Disney ude på DVD i dag

Det er nu muligt at tage på en fantastisk rejse gennem de legendariske Walt Disney arkiver og nyde tre vidt forskellige historier om henholdsvis Walt Disney, Sherman brødrene og den Anden Guldalder som udgives på DVD i USA i dag.

Vind en "Toy Story 3"-DVD

Den mest anmelderroste film i hele 2010 og den mest succesfulde animationsfilm i historien udkommer snart på DVD her i Danmark. Du kan vinde et eksemplar af Pixars "Toy Story 3". Se her hvordan.

Konkurrence maj 08

I denne måned kan du vinde 'Pixar Short Films' på DVD, hvis du gætter hvad 5 film har til fælles.