Toy Story-darlings laver kortfilm på Hawaii

Nyheder
"Skabt-for-hinanden"-parret Barbie og Ken fortsætter Toy Story-eventyret. I en ny Pixar-kortfilm skal de to dukker på tur til Hawaii.
"Skabt-for-hinanden"-parret Barbie og Ken fortsætter Toy Story-eventyret. I en ny Pixar-kortfilm skal de to dukker på tur til Hawaii.


Disney-legenden Floyd Norman afslørede nyheden på sin Twitter-profil denne uge. Med beskeden: "Har lige set Pixars "Hawaii"-kortfilm. Sød. Ken og Barbie vil til Hawaii. Jeg ved ikke hvilken film den bliver udgivet sammen med. Men virkelig sjov."

Efter at Norman talte over sig, har Pixar Animation Studios bekræftet kortfilmens eksistens og fortæller, at den har fået titlen "Dream Vacation". Kortfilmen vil kunne ses i biograferne foran "Biler 2" der har premiere i juni 2011.

Der er efter sigende flere mindre Toy Story-projekter i gang hos Pixar og Pixar Canada
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pixar holder liv i legetøjet

Med 'Toy Story 3' fra 2010 har Pixar forsøgt at afrunde film-franchisen om det levende legetøj. Studiet har dog valgt at lade legetøjet leve videre i blandt andet kortfilm, og fremtiden kommer til at byde på en del nyt materiale med legetøjet.

Se fotos fra Barbie og Kens Pixar-ferie på Hawaii

Toy Story-manien lever videre. Den nye kortfilm fra Pixar, "Hawaiian Vacation", er blot den første i rækken af nye animerede miniproduktioner med Buzz, Woody, Barbie og Ken i føresædet. Her kan du se de første fotos fra kortfilmen her.

Disney som Nat og Dag

Når Toy Story 3 får premiere i Danmark til sommer, bliver filmen ledsaget af en ny kortfilm fra Pixar's troldmænd: 'Day & Night'.

Flere karakterplakater til 'Toy Story 3'

Pixar's kommende 'Toy Story 3' byder på hele 14 nye karakter. Og nu kan fans få et nærmere kig på to af de 14 karakter.

Barbie og Ken introduceres i ny Toy Story 3-trailer

Pixar har nu afsløret endnu en trailer for den kommende Toy Story 3, hvor et par gamle kendinge dukker op. Se den her.

Pixar giver indblik i 'Toy Story 3'

De første stillbilleder og et nyt spændende klip giver et lille smugkig på hvad der venter de trofaste 'Toy Story'-fans, når 3'eren får premiere næste år.