"Toy Story 3" kåret af Time til 2010s bedste film

Nyheder
Matt Damon, Nicole Kidman og Justin Timberlake må alle vige pladsen for Woody, Buzz Lightyear og de andre rødder fra Toy Story 3. På Time Magazine's prestigefyldte liste over årets 10 bedste film, rangerer Pixars nyeste mesterværk nummer 1.
Matt Damon, Nicole Kidman og Justin Timberlake må alle vige pladsen for Woody, Buzz Lightyear og de andre rødder fra Toy Story 3. På Time Magazine's prestigefyldte liste over årets 10 bedste film, rangerer Pixars nyeste mesterværk nummer 1.


Hvert år kårer det amerikanske magasin Time de bedste film fra året der er gået. Og i de seneste par år, har animationsbranchen med Disney og Pixar i front kunne blande sig med de største live-action film.

I 2008 vandt "Wall-E" topplaceringen på Time's liste. Sidste år blev Walt Disney Animation Studios' "Prinsessen og Frøen" kåret til årets sejrsherre over Hollywood mens Pixars "Op" scorede en andenplads.

I år er det så igen Pixars tur til at trone øverst på sejrsskamlen med "Toy Story 3" som den bedste film i 2010 - i følge Time Magazine.

Filmanmelderen Richard Corliss skriver i sin begrundelse: 
"Hvorfor er Pixar altid på eller nær toppen af de årlige Bedste Film-lister? Fordi, sagt med en smule irritation, ingen disse dage laver bedre film."

Se hele listen på Time's hjemmeside HER.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney får den kolde Oscar-skulder

Alle de nominerede til dette års Oscar-uddeling er netop blevet offentliggjort, og for første gang i mange år, er Disney meget svagt repræsenteret.

John Lasseter blandt verdens 100 vigtigste mennesker

Hvert år kommer det toneangivende amerikanske magasin TIME med deres bud på de mest indflydelsesrige personer på jorden. Denne gang er Pixar's chef John Lasseter inkluderet i den prestigefyldte gruppe.

"Toy Story 3" nomineret til en Oscar for bedste film

Disney og Pixar er nu på nippet til at vinde den fornemmeste filmpris i verden i den mest prestigefyldte kategori. "Toy Story 3" blev i dag nomineret til årets bedste film. Disney fik i alt 11 nomineringer. Se dem alle her.

Toy Story 3 vandt Golden Globe for bedste animationsfilm

I nat blev Pixar's "Toy Story 3" hædret med Golden Globe-pris for årets bedste animationsfilm. Både "To på Flugt" og "Alice i Eventyrland" måtte gå tomhændede hjem.

Barbie og Ken-klip fra Toy Story 3

Disney/Pixar's næste animerede fortælling er fuld af legetøj. Og i den kommende 3'er har Toy Story-heltene Buzz og Woody fået selskab af et par sande kendiser. Se klippet her.

'Op' styrer mod Oscarfest

Mens Pixar's 10. film går sin sejrsgang i biograferne her i Danmark, høster den også nogle af årets største roser fra anmelderne. Og de fleste regner med, at 'Op' vil vinde en Oscar for Bedste Animerede Film - men Pixar vil mere end blot dét.