'Aladdin' bliver Disney's næste teaterstykke

Nyheder
Efter scene-succeserne "Løvernes Konge", "Den Lille Havfrue" og "Skønheden & Udyret" bliver "Aladdin" den næste Disney-film i rækken til at blive omdannet til teaterstykke.
Efter scene-succeserne "Løvernes Konge", "Den Lille Havfrue" og "Skønheden & Udyret" bliver "Aladdin" den næste Disney-film i rækken til at blive omdannet til teaterstykke.


Som DisneyOnline.dk kunne fortælle forleden har Disney medvind i sejlende i deres teaterafdeling Walt Disney Theatrical Productions. "Løvernes Konge"-opsætningen har netop sat nye rekorder i West End i London og måske er en ny Broadway-klassiker nu på vej.

Disney meddelte i dag, at det næste store musical live-show bliver den animerede klassiker fra 1992 "Aladdin". Stykket får sin premiere til sommer i Seattle i USA og forventes herefter at turnere i både Canada og USA. Musikken bliver leveret af Tim Rice og Alan Menken der også stod for toner og tekst til tegnefilmen. De to vandt hver en Oscar for henholdsvis sangen "A Whole New World" og for filmens overordnede soundtrack.

LÆS OGSÅ: DISNEY'S ANIMEREDE OSCAR-REGN

Sceneshowet vil blive instrueret og koreograferet af Casey Nicholaw der også har lavet "Elf" og "The Drowsy Chaperone".Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Den Lille Havfrue afløser Aladdin-succes

Først kom Aladdin - nu følger Den Lille Havfrue. Fredericia Teater og Disney går sammen om endnu en musical, som også skal opføres i Operaen i København.

Teater med millionunderskud klar med ny Disney-satsning

Trods et år med gedigent underskud er Fredericia Teater ikke færdig med at satse stort. Snart kommer en ny musical på størrelse med succesen Aladdin.

Disneys Aladdin-musical får Europa-premiere i Fredericia

Den store Disney-succes Aladdin får Europa-premiere som musical på Fredericia Teater den 4.oktober i år.

Disney vil lave "Lilo & Stitch The Musical"

Der er åbenbart ingen grænser for, hvor mange af deres animerede film der kan laves om til teater-opsætninger hos Walt Disney. Nu skal historien om det blå rumvæsen der styrter ned på Hawaii laves som musical.

2010 var rekordår for Løvernes Konge-musical

Løvernes Konge har vist sig at være mere indbringende som teater-stykke end som tegnefilm. I London alene blev opsætningen set af over 820.000 mennesker sidste år, og på verdensplan har den prisvindende musical indbragt Disney-koncernen godt 24 milliarder kroner - det er over fem gange så meget som filmen tjente i biograferne.

Toy Story 3 på skøjter

Disney/Pixar bringer nu Toy Story legetøjet ud på den kolde is med det nyeste "Toy Story 3 On Ice"-show der havde premiere i går i USA.