Toy Story 3 vandt Golden Globe for bedste animationsfilm

Nyheder
I nat blev Pixar's "Toy Story 3" hædret med Golden Globe-pris for årets bedste animationsfilm. Både "To på Flugt" og "Alice i Eventyrland" måtte gå tomhændede hjem.
I nat blev Pixar's "Toy Story 3" hædret med Golden Globe-pris for årets bedste animationsfilm. Både "To på Flugt" og "Alice i Eventyrland" måtte gå tomhændede hjem.


Pixar Animation Studios blev i nat dansk tid forgyldt med en af de fornemmeste filmpriser i USA. Golden Globe-prisen blev uddelt til "Toy Story 3" for årets bedste animationsfilm. Walt Disney Animation Studios' "To på Flugt" var nomineret i samme kategori såvel som for bedste sang. Men hverken Rapunzel eller Johnny Depp's Den Gale Hattemager i "Alice i Eventyrland" modtog nogen priser.

Med hele syv nomineringer i alt må Walt Disney Pictures være en smule skuffede over kun at vinde en enkelt Golden Globe. Men instruktøren Lee Unkrich lagde ikke skjul på sin glæde:


Det var fjerde gang i træk, at Pixar løb med prisen for bedste animationsfilm med "Op", "Wall-E" og "Ratatouille" som de tidligere vindere.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Toy Story 3 åbner med et brag

Hidtil har det været Find Nemo fra 2003 der har haft den bedst indbringende premiereweekend hos Disney-studierne. Men den rekord lader nu til at blive slået af den tredje Toy Story-film som netop har indtjent 256 millioner kroner på én dag!

'Op' styrer mod Oscarfest

Mens Pixar's 10. film går sin sejrsgang i biograferne her i Danmark, høster den også nogle af årets største roser fra anmelderne. Og de fleste regner med, at 'Op' vil vinde en Oscar for Bedste Animerede Film - men Pixar vil mere end blot dét.

Flere 'Toy Story 3' plakater

'Toy Story 3' bliver promoveret for fulde gardiner. Og filmen kan heller ikke nøjes med en, to eller tre forskellige filmplakater. Den næste Pixar-film har indtil videre præget hele otte plakater. Se dem alle sammen her inkl. de tre nye.

Toy Story 3 teaser trailer

Varm op til gensynet med Woody, Buzz Lightyear og resten af slænget. 'Toy Story' var begyndelsen på 3d-revolutionen.

Ny figur føjes til Toy Story-slænget

Når Toy Story 3 får premiere i 2010, vil de velkendte figurer få selskab af en mystisk klovn.

Tom Hanks bekræfter Toy Story 3

Filmen der startede det hele for Pixar, 'Toy Story', for nu selskab af en 3'er. Det bekræfter Tom Hanks, der lægger stemme til en af hovedpersonerne.