Mød Disney-figurer på skøjter i Malmø

Nyheder
De største helte fra Disney Sjov kommer til Malmø i vinterferien, når det magiske skøjteshow Disney On Ice snart kan opleves på den anden side af Øresund.
De største helte fra Disney Sjov kommer til Malmø i vinterferien, når det magiske skøjteshow Disney On Ice snart kan opleves på den anden side af Øresund.


For et par uger siden var det herrelandsholdet i håndbold, der trak voksne og børn til Malmø Arena. I næste uge bliver det showet Disney On Ice, der skal lokke børn med voksne over Øresund. 

Børn og barnlige voksne har nemlig chancen for at møde Mickey Mouse, Fedtmule, Buzz Lightyear, Nemo og alle de andre figurer fra Disney-universet, når Malmø Arena i uge 7 og 8 lægger hal til i alt syv forestillinger med Disney On Ice.

Før og efter showet er der mulighed for at hilse på figurerne fra Disneys fantastiske univers.

Disney On Ice spiller fra den 17. til 20. februar og billetterne koster mellem 175 og 310 svenske kroner. Børn under 2 år har gratis adgang, hvis de sidder på skødet.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Toy Story 3 på skøjter

Disney/Pixar bringer nu Toy Story legetøjet ud på den kolde is med det nyeste "Toy Story 3 On Ice"-show der havde premiere i går i USA.

Disneys skurke til søs

Et nyt teaterstykke hylder Disneys værste filmskurke. Forestillingen kan kun ses ombord på Disneys krydstogtskibe, men allerede nu er det muligt at få et smugkig på showet her.

Vind billetter til Disney On Ice (AFSLUTTET!)

Midt i den danske isvinter lægger det fantastiske skøjteshow Disney On Ice vejen forbi Danmark. Her kan du vinde billetter til den uforglemmelige forestilling

Vind billetter til High School Musical 2: On Stage

Sidst at der blev lavet en dansk teaterversion af Disney Channel-filmen High School Musical, blev det en ren tilskuermagnet. Derfor er det ingen overraskelse, at der nu kommer en opfølger. Og også denne gang er Troy, Gabriella og alle de andre blevet oversat til dansk. Klik her og vind billetter til showet.

Vind billetter til Mary Poppins i Det Ny Teater

Musicalen der er baseret på P.L. Travers' fortællinger og Walt Disney-filmen fra 1964 kommer nu til Danmark i en enestående sceneopsætning samme sted, hvor Skønheden & Udyret tog danskerne med storm for fem år siden. Klik her og vind billetter til forestillingen.

Disney-shows invaderer Danmark

Februar byder på en hel skov af storslåede Disney-forestillinger på dansk jord. Både efterfølgeren til den succesfulde danske High School Musical-forestilling, en ny omgang Disney On Ice samt Broadways Mary Poppins-opsætning på Det Ny Teater får alle premiere denne måned. Og du kan vinde billetter til det hele.