Skønne billeder til kortfilmen "The Ballad of Nessie"

Nyheder
Når Disney's kommende håndtegnede film 'Peter Plys' får premiere i biograferne vil den have følgeskab af kortfilmen 'The Ballad of Nessie'. Få her en lille forsmag på kortfilmen.
Når Disney's kommende håndtegnede film 'Peter Plys' får premiere i biograferne vil den have følgeskab af kortfilmen 'The Ballad of Nessie'. Få her en lille forsmag på kortfilmen.
 
ballad_of_nessie_002
 
The Ballad of Nessie handler om hvordan det unge Loch Ness-uhyr og hendes bedste ven MacQuack finder vej til den skotske , som bliver deres hjem.
 
ballad_of_nessie_001
 
Kortfilmen bliver instrueret af Stevie Wermers-Skelton og Kevin Deters (som også har lavet den animerede kortfilm Prep & Landing) og fortællerstemmen laves af komikeren Billy Connolly.
Komponist Michael Giacchino (Som også skrev musik til Op) har lavet musikken til kortfilmen, og Dorothy McKim og Tamara Boutcher er producere.
Animationen The Ballad of Nessie bliver lavet af fem af Disney's største animatorer; Andreas Deja (Scar), Mark Henn (Jasmin), Randy Haycock (Clayton), Dale Baer (Yzma) og Ruben A. Aquino (Ursula).
 
ballad_of_nessie_003
 
Kilde: coronacomingattractions.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Klip fra 'La Luna'

Pixar Animation Studios har nu udsendt et lille klip fra deres kommende kortfilm 'La Luna', som kan ses her.

Disney-kortfilm "La Luna" får sin første plakat

Kortfilmen "La Luna", som bliver vist sammen med "Biler 2" havde verdenspremiere i går. Her kan du se den første plakat.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Ny tegnefilm med Disney-trioen på vej

Til sommer kommer en ny håndtegnet film om Peter Plys, og nu ser det ud til at Disney arbejder på en film med Anders And, Mickey Mouse og Fedtmule i hovedrollerne.

'King Of The Elves' hives frem igen

Andy Harkness - en af tegnerne på Disney-filmen der røg i glemmekassen - har i et interview bekræftet at 'King Of The Elves' nu alligevel er tilbage på tegnebrættet.

Ny håndtegnet Peter Plys-film

Det er fire år siden vi sidst har set Peter Plys i den originale håndtegnede version. Men i 2011 vender Plys tilbage til sine rødder i sin helt egen film.