Ny tegnefilm med Disney-trioen på vej

Nyheder
Til sommer kommer en ny håndtegnet film om Peter Plys, og nu ser det ud til at Disney arbejder på en film med Anders And, Mickey Mouse og Fedtmule i hovedrollerne.
Til sommer kommer en ny håndtegnet film om Peter Plys, og nu ser det ud til at Disney arbejder på en film med Anders And, Mickey Mouse og Fedtmule i hovedrollerne.

Filmen, der genforener de tre nok mest elskede figurerer, Walt Disney har skabt, bliver en spillefilm med biografpremiere.

En af deres seneste optrædener sammen har været på dvd-filmen De tre musketerer, men ellers har trioen medvirket i en lang række korte tegnefilm fra 1930erne og 1940erne.
 
Mickey Mouse, Fedtmule og Anders And i kortfilmen
'Lonesome Ghosts' fra 1937.  

Bunny Mattinson, der har arbejdet på Disney-klassikere som
Junglebogen og Skønheden & Udyret, fortæller at han kun mangler en godkendelse fra topcheferne for at projektet kan gå i gang.
 
Derfor er tegnefilmen endnu kun et rygte, men for fans af de tre verdensberømte karakterer et interessant et af slagsen.
 
Kilde: kino.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pixar's næste kortfilm bliver "La Luna"

Traditionen tro får biograffilmene fra Pixar Animation Studios følgeskab af små animerede kortfilm. Den næste i rækken bliver La Luna om en dreng der opdager, at hans familie driver et ganske overraskende erhverv.

Skønne billeder til kortfilmen "The Ballad of Nessie"

Når Disney's kommende håndtegnede film 'Peter Plys' får premiere i biograferne vil den have følgeskab af kortfilmen 'The Ballad of Nessie'. Få her en lille forsmag på kortfilmen.

Se fotos fra Barbie og Kens Pixar-ferie på Hawaii

Toy Story-manien lever videre. Den nye kortfilm fra Pixar, "Hawaiian Vacation", er blot den første i rækken af nye animerede miniproduktioner med Buzz, Woody, Barbie og Ken i føresædet. Her kan du se de første fotos fra kortfilmen her.

Disney-animator laver imponerende Superman-kortfilm

Robb Pratt har være animator hos Disney længe og har bl.a. været med til at tegne "Tarzan" og "Pocahontas". Inderst inde er han Superman-nørd og har derfor brugt sin fritid på at lave en fantastisk, lille tegnefilm om verdens stærkeste mand. Se den her.

Disney laver tegnefilm over H.C. Andersen-eventyr

Der er blevet fundet flere oplysninger, der tyder på at Disney muligvis vil lave en tegnefilm baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'.

Kortfilmene vender tilbage

Efter næsten 30 års pause, vender Fedtmule nu tilbage til de klassiske kortfilm. Første gang i 'How To Hook Up Your Home Theater'.