Utrolig artwork til Pixars næste film 'Brave'

Nyheder
Pixar Animation Studios prøver netop nu kræfter med en vaskeægte prinsessefilm for første gang i selskabets historie. 'Brave' får premiere næste år, men de talentfulde tegnere og malere har allerede nu forkælet os med en række utrolige billeder fra filmen. Se dem her.
Pixar Animation Studios prøver netop nu kræfter med en vaskeægte prinsessefilm for første gang i selskabets historie. 'Brave' får premiere næste år, men de talentfulde tegnere og malere har allerede nu forkælet os med en række utrolige billeder fra filmen. Se dem her.

Brave foregår i den nordlige del af Skotland i middelalderen. Bemærk bjørnen mellem stenene.

Det amerikanske blad Entertainment Weekly har netop fået lov til at publicere denne artikels tre billeder fra Pixars kommende film 'Brave'. Og sammen med de flotte stykker af artwork kunne Entertainment Weekly også løftet sløre for et par andre detaljer om filmen.

'Brave' vil bl.a. introducere tre skotske magthavere der vil få deres amerikanske stemmer fra Kevin McKidd, Craig Ferguson og Robbie Coltrane mens hovedpersonen, prinsessen Merida, ikke vil få stemmen af Reese Witherspoon på grund af tidsmangel i hendes kalender. I stedet bliver det den skotske skuespillerinde Kelly Macdonald der får æren.


Toy Story 3-instruktøren Lee Unkrich fortalte for nylig i et interview, at 'Brave', der tidligere gik under navnet 'The Bear and the Bow', bliver et af Pixars mørkeste og nervepirrende film til dato.


'Brave' får premiere den 22. juni 2012.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første kvindelige helt på vej i Pixar-film

Heltinden i Pixars kommende computeranimerede film "Brave" er pigen Merida. Det er første gang, Pixar lader en kvinde eller pige få hovedrollen. Og på tide mener Anne Christine Bech fra foreningen Women in Film and Tv.

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.

Plakat til 'Brave'

Pixar Animation Studios har offentliggjort en plakat til deres kommende eventyrfilm 'Brave'.

Prinsesseeventyr fra Pixar udskudt - en smule

'Brave' bliver den første film fra Pixar Animation Studios der handler om en god gammeldags prinsesse. En netop udsendt pressemeddelse fra Disney/Pixar kunne i går afsløre at filmen bliver forsinket, men når man hører, hvor lang udskydelse der er tale om, må man næsten trække på smilebåndet.

Brave får ny instruktør?

Brenda Chapmans instruering af 'Brave' ville gøre, at hun blev den første kvindelige instruktør hos Pixar. Men nu forlyder det, at 'Brave' får en mandlig instruktør.

Dobbelt op på Pixar i 2012

Både Pixar og Disney har for vane at udsende én stor animationsfilm per år. Men i 2012 byder Pixar Animation Studios på hele to biograffilm: en ny Monsters, Inc.-film og et eventyr der har fået ny titel.