Gigant-show skaber tiltrængt virkelighedsflugt i Japan

Nyheder
Et af Disney's mest sejlivede og spektakulære live-shows havde i nat dansk tid premiere i en ny japansk version i forlystelsesparken Tokyo DisneySEA. Og rekordmange publikum var vidne til, hvad flere japanske medier har kaldt "den bedste og mest tiltrængte virkelighedsflugt nogensinde".
Et af Disney's mest sejlivede og spektakulære live-shows havde i nat dansk tid premiere i en ny japansk version i forlystelsesparken Tokyo DisneySEA. Og rekordmange publikum var vidne til, hvad flere japanske medier har kaldt "den bedste og mest tiltrængte virkelighedsflugt nogensinde".


Japan er stadig hårdt ramt af den store katastrofe der rystede landet for snart en måned siden med jordskælv og og den efterfølgende tsunami. Og i en tid med national sorg og fortvivlelse søger befolkningen tit en form for flugt fra den grå hverdag.

I Tokyo Disneyland Resort var der i nat premiere på et trækplaster der formår at få beskueren til at glemme alt om den virkelige verden udenfor Disney's porte. Det hæderkronede liveshow "Fantasmic" er nu blevet opsat i en japansk version. Og i videoerne nedenfor kan du se, hvordan premieren tog sig ud i nat:Fantasmic har været en fast installation i de amerikanske Disney-parker i årevis, men er først nu nået til Asien, hvor det vises dagligt i parken Tokyo DisneySEA.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney tegner uDisneysk TV-reklame

En ny TV-reklame for Tokyo Disneyland viser, at Disney Parks & Resorts er villige til at blande sig mere med den lokale kultur og tradition end tidligere. Det er der nu kommet dette charmerende tegnefilms-spot ud af.

Jasmins flyvende tæpper letter fra Tokyo Disneyland

En ny forlystelse så forleden dagens lys i verdens bedst anmeldte forlystelsespark Tokyo DisneySEA. En karrusel er ikke blot en karrusel, når den er udtænkt og bygget af Disneys Imagineers. "Jasmins Flyvende Tæpper" ligner en million - eller nærmere 114 millioner kroner, som den har kostet at lave.

Disney mister halv milliard på Japansk jordskælv

Jordskælvet der sidste måned ramte store dele af Japan og som efterfølgende sendte en dødbringende tsunami mod landets kyster kommer til at koste Disney-koncernen dyrt. Tokyo Disneyland har været lukket lige siden katastrofen og Disney mister over en million kroner - om dagen.

Se Disneyland-gæsternes private optagelser fra jordskælvet i Tokyo

65.000 glade gæster blev pludselig fanget i Tokyo Disneyland, da det kolossale jordskælv rystede parken og resten af Japan. Mange af de ramte gæster filmede de kaotiske sekunder under jordskælvet og efterskælvene. Her har vi samlet en række af de private optagelser inde fea Tokyo Disneyland.

Tsunami lukker Disneyland i Tokyo med 69.000 gæster fanget

Det enorme jordskælv der sendte en tsunami ind mod de japanske kyster har også sat sine spor i Tokyo Disneyland der er bygget helt ud til havet.

Tokyo Disneyland Hotel åbner

Verdens flotteste Disney-park åbner nu dørene op for verdens flotteste Disney-hotel.