Pixar's næste kortfilm bliver "La Luna"

Nyheder
Traditionen tro får biograffilmene fra Pixar Animation Studios følgeskab af små animerede kortfilm. Den næste i rækken bliver La Luna om en dreng der opdager, at hans familie driver et ganske overraskende erhverv.
Traditionen tro får biograffilmene fra Pixar Animation Studios følgeskab af små animerede kortfilm. Den næste i rækken bliver La Luna om en dreng der opdager, at hans familie driver et ganske overraskende erhverv.


Formentlig bliver det Pixar's kommende prinsessefilm "Brave" der bliver ledsaget af Pixar's seneste kortfilm. "La Luna" bliver Pixar's hidtil længste animerede kortfilm med næsten et minut ned til den næstlængste. Med en spilletid på 6:53 bliver La Luna med garanti en fængslende fortælling produceret af Kevin Reher der også stod bag Pixar-kortfilmene "Day & Night" og "Partly Cloudy".


"La Luna" er historien om en dreng der vokser op under usædvanlige omstændigheder og som under en sejltur med sin far og sin farfar opdager en særlig hemmelighed: familiens yderst specielle beskæftigelse.

Kortfilmen får premiere på Annecy International Animation Festival i juni og vil kunne ses i biograferne sammen med en af Pixar's kommende fuldlængdefilm (formentlig "Brave").Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Smugkig på Pixar's næste kortfilm

Pixar's næste kortfilm er på vej og hedder "La Luna". Den vil få premiere sammen med Pixar's næste biograffilm "Brave".

Klip fra 'La Luna'

Pixar Animation Studios har nu udsendt et lille klip fra deres kommende kortfilm 'La Luna', som kan ses her.

Disney-kortfilm "La Luna" får sin første plakat

Kortfilmen "La Luna", som bliver vist sammen med "Biler 2" havde verdenspremiere i går. Her kan du se den første plakat.

I dag blev Pixar canadisk

Pixars kolossale medvind har gjort filmstudierne i den lille amerikanske by Emmeryville utilstrækkelige. Pixar Animation Studios åbnede i dag et søsterselskab i Canada.

Disney som Nat og Dag

Når Toy Story 3 får premiere i Danmark til sommer, bliver filmen ledsaget af en ny kortfilm fra Pixar's troldmænd: 'Day & Night'.

'Partly Cloudy' klar til biografen

Pixar's nyeste kortfilm hedder 'Partly Cloudy' og forventes at blive vist i biograferne foran 'Up'. Nu offentliggøres det første billede i høj opløsning fra filmen.