Ny instruktør på 'Askepot'-film

Nyheder
Disney har i et godt stykke tid arbejdet på, at lave live-action udgave af det klassiske eventyr om Askepot. Allerførst var Mark Romanek sat på som instruktør, men nu skal der findes ny instruktør til filmen.
Disney har i et godt stykke tid arbejdet på, at lave live-action udgave af det klassiske eventyr om Askepot. Allerførst var Mark Romanek sat på som instruktør, men nu skal der findes ny instruktør til filmen.
 
 
Som bekendt er en live action-version af 'Askepot' under udvikling, og nu skal Kenneth Branagh formentlig erstatte instruktøren Mark Romanek, der forlod projektet i januar pga. kreative uoverensstemmelser med Disney.

Om Kenneth Branagh (der har stor erfaring med Shakespeare-filmatiseringer, men som også havde succes med 'Thor'
) skal skabe en mørkere eller lysere fortælling om den hårdtprøvede husholderske vides ikke. Umiddelbart lyder en tone i stil med den voldsomt succesfulde Alice in Wonderland 
dog oplagt.
 
Kenneth Branagh

Eneste besatte rolle til filmen er i øvrigt Cate Blanchett, der skal spille den onde stedmor, imens Saoirse Ronan har været på tale som Askepot.

’Cinderella’ er ikke den eneste Disney-tegnefilm, som i den nærmeste fremtid bliver til kød og blod.
Også Maleficent
 er på vej, og her skal Angelina Jolie spille titelfiguren, der forhekser Tornerose.
 
Kilde: kino.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nyt fra Disneys kommende liveaction film

D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Pictures har nu været ude og givet et lille indblik fra nogle af deres kommende projekter.

Askepot er blevet fundet

Da Emma Watson takkede nej til hovedrollen i Disney's kommende live-action udgave af 'Askepot', har Disney måtte finde en anden skuespillerinde til at tage rollen. Og nu er hovedrollen blevet besat.

Emma Watson skal ikke spille Askepot

Disney er i fuld gang med at få stablet en live-action udgave af 'Askepot' på benene. I sidste uge gik der rygter om, at Emma Waston skulle spille hovedrollen. Men nu er det blevet offentliggjort, at Watson ikke skal være med i eventyrfilmen 'Cinderella'.

Emma Watson som Askepot?

Først var det 'Tornerose' som Disney begyndte at lave en genfortælling af, også kom turen til 'Askepot'. I sidste måned fik filmen ny instruktør på, og nu er jagten gået ind på at finde en til at indtage hovedrollen.

Rob Marshall som instruktør på "Pirates of the Caribbean 5"?

Indtil nu har det været uvist, hvorvidt "Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand"-instruktøren, Rob Marshall, vil vende tilbage for at instruere "Pirates of the Caribbean 5". Nu kunne noget dog tyde på, at Marshall er ombord projektet.

Askepot bliver filmatiseret

Den velkendte historie om den smukke Askepot, der udnyttes groft af sin onde stedmor og sine to grimme stedsøstre, bliver nu filmatiseret af Disney for anden gang.