Et eventyr nærmer sig

Nyheder
Forventningerne til Disney's tilbagevenden til håndtegnet animation med filmen The Princess and the Frog er skyhøje. Og nu er det endelig muligt at få en forsmag på hvad der venter os i 2009.
Forventningerne til Disney's tilbagevenden til håndtegnet animation med filmen The Princess and the Frog er skyhøje. Og nu er det endelig muligt at få en forsmag på hvad der venter os i 2009. [947] I Disney's tegnestudier i Californien bliver The Princess and the Frog kaldt for "den nye Lille Havfrue". Dermed skal næste års eventyrfilm betyde starten på endnu en ny guldalder for Disney's animationsfilm, ligesom Den Lille Havfrue gjorde det i 1989, hvor storklassikere som Aladdin, Skønheden & Udyret og Løvernes Konge fulgte efter som perler på en snor. The Princess and the Frog er et frisk pust fra Disney på mange måder. Den indeholder Disney's første "sorte" prinsesse. Det er Disney's første "rigtige" eventyr siden Skønheden & Udyret. Men vigtigst af alt: den er håndtegnet. Efter en årrække med middelmådige, computeranimerede film, skal det gamle håndværk nu forsøge at rejse sig fra støvet. Og som Disney's egen kreative chef, John Lasetter, udtrykker det: "alle fremtidige tegnefilms skæbner afhænger af denne film". Dermed erkender Lasetter, at dette sats kan betyde en tilbagevenden til Disney's storhedstid, men det kan samtidig også definitivt knække blyanten hos Disney og betyde en ubetinget overgivelse til computeren. Hvis The Princess and the Frog bliver et økonomisk mareridt for Disney-koncernen, kommer vi højst sansynligt ikke til at se håndtegnet animation fra deres side de næste mange år (bortset fra serierne på Disney Channel). [948] Men nu er det omsider muligt at få en lille forsmag på hvad der venter publikum i 2009. Disney har (ret uvant) allerede åbnet den officielle hjemmeside for The Princess and the Frog, hvor det er muligt at se en kort trailer for filmen. Besøg siden her. Se traileren her:

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Klip fra 'Prinsessen og Frøen'

Der er nu blevet fundet 5 små klip fra Disney meget ventede klassiker 'Prinsessen og Frøen', og disse klip kan ses her.

Endnu en ny plakat til Disney's 'Prinsessen og Frøen'

Både en ny trailer og en splinterny plakat er blevet offentliggjort for Disney's næste håndtegnede film.

Top secret tour om 'Prinsessen og Frøen'

Disney Channel i USA har nu givet deres seere endnu et lille kig bag kulisserne på 'Prinsessen og Frøen'. Disse klip er nu kommet til YouTube og kan ses her.

Første lange trailer for The Princess and the Frog

Både branchefolk og filmkritikere siger at denne film kan blive "vor tids vigtigste animationsfilm", og i går offentliggjorde Walt Disney Animation Studios en 2½ minutter lang trailer for The Princess and the Frog.

Ny plakat for The Princess and the Frog

Arbejdet med Walt Disney Animation Studios' næste "klassiker" skrider frem, og offentligheden får nu mulighed for at se noget af filmens artwork.

Oprah i The Princess and the Frog

På trods af tidligere udtalelser om, at Disney's 2009-film, The Princess and the Frog, skulle være racistisk, har Oprah Winfrey accepteret en rolle i selv samme film.