Disney Channel's TV serier i 2011

Nyheder
Her er et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel i 2011. Et år som bl.a. byder på den sidste sæson af 'Magi På Waverly Place' og nye afsnit af 'Phineas & Ferb', 'Det Søde Liv Til Søs' og 'Held & Lykke Charlie' samt helt nye serier.
Her er et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel i 2011. Et år som bl.a. byder på den sidste sæson af 'Magi På Waverly Place' og nye afsnit af 'Phineas & Ferb','Det Søde Liv Til Søs' og 'Held & Lykke Charlie' samt helt nye serier.
 
 

Det er blevet tid til afslutningen af Magi På Weverly Place, og her afsløre Alex med hjælp fra Justin over for verden af hende og hendes familie er magier, efter det går op for hende at regeringen holder magier skjult til, og vil prøve at hjælpe dem, tingene bliver dog reddet men både Alex og Justin bliver begge dømt til at skal starte forfra i Magi skolen, og dermed ser det nu ud til at Max bliver familens nye magiker. og Alex opgiver helt at bliver magier og i stedet for prøver at redde sin store kærlighed 'Varulven Mason'. Så hvordan tingene ender og hvem der bliver familiens nye magier afsløres i 4. og sidste sæson.

 
 
 

Der er også lavet en ny intro til sæson 4 hvor også titelmelodien 'Everything Is Not What It Seems' er blevet remixet og genindspillet af Selenas gruppe 'Selena Gomez And The Scene'
 

Den kan ses her:
 

Desuden går der rygter om en "Magi På Waverly Place - The Movie 2" til at afslutte det hele med, men der er ikke afsløret nogen handling endnu det forventes at den kommer sidst på året.

 
 

Også Phineas & Ferb forsætter med vandvittige opfindelser og med at drive deres søster Candace til vandvid, sæson 3 starter i USA i løbet af foråret (de sidste nye afsnit af sæson 2 kan ses på Disney Cannel herhjemme hver fredag eftermiddag)

Derudover er der også en film på vej, som får premiere til sommer, som har fået titlen 'Phineas and Ferb: Across the 2nd Dimension' og her opdager Phineas & Ferb endelig at deres næbdyr Perry er hemmelig agent, og kæmper mod onde kræfter hver dag, de hjælper sammen med Perry at forpurre en katastrofaleplan af en paralleludgave af Dr. Doofenshmirtz, der i modsætning til sit 'rigtige jeg' er et virkeligondt geni uden 'Fedtmule'-siden. Og det hele er naturligvis med søster Candace i hælende.
 
 
 
Derudover er der også et talkshow på vej med Phineas & Ferb som værter, under navnet 'Take Two With Phineas & Ferb' hvor de laver interviews med kendte som bl.a. skateboardkøren Tony Hawk og skuespilleren Jack Black. Talkshowet er en såkaldt miniserie og vare kun 5 min.
 
Se introen her:

 

 
 
 
 
 
 

Derudover kan man glæde sig til nye afsnit af 'Det Søde Liv Til Søs', hvor 3. sæson netop er startet i USA, (Iøjeblikket vises de sidste afsnit af sæson 2 herhjemme hver fredag eftermiddag) og her starter det hele med at Cody vil forlade skibet efter at have slået op med Bailay i Paris, men Zack og Woody prøver at forhindre det, og om Cody og Bailay finder sammen igen vil tiden vise.
 

Se den nye intro til sæson 3 her:

 
 
 

'Sonny's Chance' er der også bestilt en tredje sæson af, men det er endnu uvist hvornår indspillingerne går igang pga. Demi Lovato's tilstand, og der har endda gået rygter om at nu måske bliver skrevet ud af serien, som så får en ny titel, men dette er verden blevet be- eller afkræftet af Disney endnu.

 
Derudover er der også en sæson 2 på vej af 'Held & Lykke Charlie' - en serie du kan læse mere om her: http://www.disneyonline.dk/news/?id=893
 
 
 
 

Den nye tegnfilmsserien 'Fish Hooks' som på dansk har fået titlen 'På Krogen' den får premiere herhjemme til Februar. men startede i USA i efteråret sidste år. og her har Disney allerede bestilt en sæson 2 også.

Serien handler om Milo og hans bror Oscar og guldfisken Bea, De bor i "Ferskvand Høj" en by neddykket i et akvarium. Serien viser deres daglige liv, de beskæftiger sig med venskaber, dating og idræt samt typiske teenage problemer, kæmpe hummer angreb, og skolen ekskursioner til hamster bure.

Tidligere Cory i Det Hvide Hus stjerne Kyle Massey ligger stemme til Milo, Chelsea Staub fra Jonas ligger stemme til Bea og Justin Roiland ligger stemme til Oscar.
 

Se Introen her:

 
 
 

Shake It Up er netop startet i USA (gik under navnet 'Dance Dance Chicago' da man inspillede pilotafsnitet)

Dette er en Serie som Disney venter sig meget af, og serien hovederolleindtager den 13-årige 'Bella Thorne' er også blevet spået til at blive Disney næste store stjerne.

Serien handler om de 2 bedsteveninderCeceliaJones (som spilles af BellaThorne)og Raquel Blue(som spilles af Zendaya) sammen drømmer de om at blive professionelle dansere, de for chancen som baggrundsdanser i lokalshowet Shake It Up Chicago takket været deres mange årige ven DeuceMartinez (som spilles af Adam Irigoyen) som har forbindelserne og når de ikke er dansestjerne på TV skal de stadig håndtere deres teenages liv og få hverdagen til at fungere i skolen med deres venner og derhjemme hvor Cecelias lillebror Flynn er en stor plage.

 
Se seriens intro her:
 

Titelmelodien er iøvrigt sunget af Selena Gomez.

 
 
Disney Channel har også en ny serier på vej 'A.N.T. Farm' der er ikke de store oplysninger om serein endnu andet end at den handler om 3 teenager som er mere begavet end gennemsnittet og derfor følger et specialt program på en High School, serien får 'China Anne McClain' i hovedrollen og har tidliger haft gæsteroller i Hannah Montana & Jonas LA. Pilotafsnit er blevet godkendt og indspillingerne til serien forventes at gå igang i næste måned.

 
China Anne McClain

 
 
Desuden har Disney Channel og bestilt pilotafsnit på 2 ydligere serier som pt. går under navnet 'Madison High' og 'Austin & Ally'

 
Update på Madison High kan ses her:
 

Og her kan ses auditionoptagelser på Austin & Ally:
 
 
Disney XD's TV-serier i 2011 kan du læse mere om her:

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Disney XD's TV-serier i 2011

Her er et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney XD i 2011. Et år som bl.a. byder på nye afsnit af 'Kick Buttowski', 'I'm In The Band' og 'Kid vs. Kat' samt masser af Marvel action og en række helt nye serier.

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

Disney XD laver ny europæisk tv-serie

The Walt Disney Company EMEA præsenterer en ny europæisk lokalproduktion, ’Next X’ – en actionfyldt sportsrealityserie, som vil blive vist på Disney XD.

Disney's tv i 2010

Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.