Disney vil have Kristen Stewart som Snehvide

Nyheder
Efter succesen med "Alice i Eventyrland" fra sidste år er Walt Disney Pictures fast besluttet på at filmatisere flere af de gamle Disney-tegnefilm. En af de næste bliver "Snehvide", hvor Twilight-stjernen Kristen Stewart spås er blandt favoritterne til at spille den blege prinsesse.
Efter succesen med "Alice i Eventyrland" fra sidste år er Walt Disney Pictures fast besluttet på at filmatisere flere af de gamle Disney-tegnefilm. En af de næste bliver "Snehvide", hvor Twilight-stjernen Kristen Stewart spås er blandt favoritterne til at spille den blege prinsesse.


Ungdomsstjernen Kristen Stewart skal måske snart skille sig af med sin lidt indadvendte og halvtriste vampyrhungrende sindsstemning. Walt Disney Pictures vil nemlig gerne have den 20-årige californier til at bære hovedrollen i Disney's mest legendariske eventyr nogensinde: Snehvide.

Snehvide fra 1937.

I følge E! er skuespillerne til Disney's kommende film "Snow White and the Huntsman" ("Snehvide og Jægeren") ved at falde på plads. Udover Charlize Theron som den onde dronning er Viggo Mortensen nævnt som mulig skuespiller til rollen som jægeren. Og da nyhedssitet Deadline spurgte en talsmand fra Walt Disney Pictures om hvem der var favorit til at spille hovedrollen Snehvide, var svaret: 

"Vi har ca. 8 - 10 dygtige kvinder på vores ønskeliste og lige nu kigger vi især på Kristen Stewart, som vi tror kunne passe godt til rollen."

Kristen Stewart.

"Snehvide og Jægeren" handler (meget ligesom den originale tegnefilm) om en jæger der bliver beordret af dronningen til at bringe Snehvide ud i skoven for at slå hende ihjel. Filmen får premiere den 21. december 2012.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Askepot er blevet fundet

Da Emma Watson takkede nej til hovedrollen i Disney's kommende live-action udgave af 'Askepot', har Disney måtte finde en anden skuespillerinde til at tage rollen. Og nu er hovedrollen blevet besat.

Emma Watson som Askepot?

Først var det 'Tornerose' som Disney begyndte at lave en genfortælling af, også kom turen til 'Askepot'. I sidste måned fik filmen ny instruktør på, og nu er jagten gået ind på at finde en til at indtage hovedrollen.

Tom Hanks skal spille Walt Disney i "Saving Mr. Banks"

Disney er godt i gang med forberedelserne til studiets kommende film "Saving Mr. Banks", der skal omhandle skaberen bag "The house of mouse" - Walt Disney. Manden til at spille den ikoniske Disney er nu blevet fundet i Tom Hanks.

Actionfyldt trailer til Phineas and Ferb-film

Den populære TV-serie fra Disney Channel, "Phineas and Ferb", har nu fået sin egen film. Se traileren her.

Tre versioner af Snehvide på vej i biograferne

Næste år byder på ikke mindre end tre filmatiseringer af det gamle eventyr om Snehvide. Disney holder sig udenfor - indtil videre.

Snehvide-rokade: Ud med Stewart. Ind med Portman

Ting kan ændre sig hurtigt i filmbranchen. For få dage siden var Kristen "Twilight" Stewart favorit til at få rollen som Snehvide i ny Disney-film. Nu er rollen blev tilbudt til en anden Hollywood-stjerne: Natalie Portman.